Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“ARTIK, OYUN KURAN, OYUNLARI BOZAN BİR TÜRKİYE VAR”

SİYASET 04.05.2023 - 18:58, Güncelleme: 04.05.2023 - 18:58
 

“ARTIK, OYUN KURAN, OYUNLARI BOZAN BİR TÜRKİYE VAR”

İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine İzmir’e giden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur burada Balıkesirlilerle bir araya geldi. İzmir’deki Balıkesirliler tarafından coşku ve sevgiyle karşılanan Başkan Başaran ve Uygur, dernek üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
EKREM BAŞARAN: “TÜRKİYE YÜZYILI, MİLLETİN YÜZYILI OLACAK” Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’in Kurtuluş Savaşı’nda milli mücadelenin timsali olduğunu, ilk kurşunun İzmir ve Balıkesir’de atıldığını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Bizim atalarımız 103 yıl önce, topraklarımızı işgale kalkışan Yunanlılara karşı ilk kurşunu atanlardır. İzmir’de Hasan Tahsin, Ayvalık’ta Ali Çetinkaya Kuva-yı Milliye Hareketinin meşalesini yakmışlar ve düşmana karşı çetin bir savaşın, milli mücadelenin fitilini ateşlemişlerdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizle birlikte yedi düvele karşı verilen savaş sonrası, işgalciler topraklarımızdan denize dökülmüştü. Ve ardından 1923 yılında, yani bundan 100 yıl önce Cumhuriyet ilan edilmiş ve Türk Milleti esaretten tamamen kurtarılmıştı. Bugün 100’üncü yılına girdiğimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı’nın fitilini de bizler ateşliyoruz. Bugün bizleri buraya davet eden başta Balıkesirliler Dernek Başkanımız Erkan Uzun’a ve Balıkesirli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya, doğru adamla doğru adımlar atarak yürümeye devam edeceğiz” dedi.   BELGİN UYGUR: “ARTIK, OYUN KURAN, OYUNLARI BOZAN BİR TÜRKİYE VAR” 21 yılda AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem Türkiye’ye, hem de Balıkesir’e sayısız eser ve hizmet kazandırdığına değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, “22 yıl önce Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek Erdemliler Hareketi adıyla yeni bir süreci başlatan ve 21 yıldır da milletimizin verdiği destekle ülkemize çağ atlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum. Milletin adamı, milletiyle birlikte bu ülkede çok güzel işler yaptı. Birilerinin hayal bile edemediği işleri başardı. Türkiye’yi dünyanın sayılı ülkeleri arasına soktu. Dünya düzeninde kurulan masada oyun kuran ve oyunları bozan bir lider olarak Cumhurbaşkanımıza minnettarız. Biz Balıkesirliyiz. Biz Kuva-yı Milliye şehrinin evlatlarıyız ve tarafımız belli. Ülkemizi bölmek isteyen 7’li masanın ve terör örgütlerinin desteklediği, Atatürk’ün partisi olmaktan çıkan CHP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na fırsat vermeyeceğiz. 14 Mayıs’ta sandıkları patlatıp, Balıkesir’den güçlü bir sesle, güçlü bir şekilde çıkacağız. Cumhurbaşkanımızı tekrar seçip, Cumhur İttifakını zafere taşıyacağız. Bu vesile ile İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız Erkan Uzun ve Yönetim kurulu üyelerine, İzmir’de yaşayan Balıkesirli hemşehrilerimize davetlerinden ve bizleri dinleyip verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine İzmir’e giden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur burada Balıkesirlilerle bir araya geldi. İzmir’deki Balıkesirliler tarafından coşku ve sevgiyle karşılanan Başkan Başaran ve Uygur, dernek üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

EKREM BAŞARAN: “TÜRKİYE YÜZYILI, MİLLETİN YÜZYILI OLACAK”

Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir’in Kurtuluş Savaşı’nda milli mücadelenin timsali olduğunu, ilk kurşunun İzmir ve Balıkesir’de atıldığını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Bizim atalarımız 103 yıl önce, topraklarımızı işgale kalkışan Yunanlılara karşı ilk kurşunu atanlardır. İzmir’de Hasan Tahsin, Ayvalık’ta Ali Çetinkaya Kuva-yı Milliye Hareketinin meşalesini yakmışlar ve düşmana karşı çetin bir savaşın, milli mücadelenin fitilini ateşlemişlerdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizle birlikte yedi düvele karşı verilen savaş sonrası, işgalciler topraklarımızdan denize dökülmüştü. Ve ardından 1923 yılında, yani bundan 100 yıl önce Cumhuriyet ilan edilmiş ve Türk Milleti esaretten tamamen kurtarılmıştı. Bugün 100’üncü yılına girdiğimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı’nın fitilini de bizler ateşliyoruz.

Bugün bizleri buraya davet eden başta Balıkesirliler Dernek Başkanımız Erkan Uzun’a ve Balıkesirli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya, doğru adamla doğru adımlar atarak yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

BELGİN UYGUR: “ARTIK, OYUN KURAN, OYUNLARI BOZAN BİR TÜRKİYE VAR”

21 yılda AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem Türkiye’ye, hem de Balıkesir’e sayısız eser ve hizmet kazandırdığına değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, “22 yıl önce Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek Erdemliler Hareketi adıyla yeni bir süreci başlatan ve 21 yıldır da milletimizin verdiği destekle ülkemize çağ atlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum. Milletin adamı, milletiyle birlikte bu ülkede çok güzel işler yaptı. Birilerinin hayal bile edemediği işleri başardı. Türkiye’yi dünyanın sayılı ülkeleri arasına soktu. Dünya düzeninde kurulan masada oyun kuran ve oyunları bozan bir lider olarak Cumhurbaşkanımıza minnettarız.

Biz Balıkesirliyiz. Biz Kuva-yı Milliye şehrinin evlatlarıyız ve tarafımız belli. Ülkemizi bölmek isteyen 7’li masanın ve terör örgütlerinin desteklediği, Atatürk’ün partisi olmaktan çıkan CHP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na fırsat vermeyeceğiz. 14 Mayıs’ta sandıkları patlatıp, Balıkesir’den güçlü bir sesle, güçlü bir şekilde çıkacağız. Cumhurbaşkanımızı tekrar seçip, Cumhur İttifakını zafere taşıyacağız. Bu vesile ile İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız Erkan Uzun ve Yönetim kurulu üyelerine, İzmir’de yaşayan Balıkesirli hemşehrilerimize davetlerinden ve bizleri dinleyip verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.