Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Memiş, selden zarar gören mahalleleri ziyaret etti

YAŞAM 19.01.2024 - 18:07, Güncelleme: 19.01.2024 - 18:08
 

Kaymakam Memiş, selden zarar gören mahalleleri ziyaret etti

Kaymakam Memiş, selden zarar gören mahalleleri ziyaret etti
Balıkesir'in Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, su taşkınları nedeniyle zarar gören Karadere ve Bahadınlı mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Memiş, selden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunurken, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Bahadınlı Mahallesinde su taşkınları nedeniyle küçükbaş hayvanlarının zarar gördüğü çiftlikte incelemelerde bulundu. Ardından Karadere Mahallesine geçen Kaymakam Memiş, su taşkınları nedeniyle hasar gören Karadere deresinde ve bodrum katını su basan evde incelemelerde bulundu. Kaymakam Memiş, muhtarlar ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek gerekli çalışmaların kurumlar tarafından yürütüleceğini ifade etti. Kaymakam İlyas Memiş'e incelemelerde, Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Mal Müdürü Mustafa Ak ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhsin Pala eşlik etti.
Kaymakam Memiş, selden zarar gören mahalleleri ziyaret etti

Balıkesir'in Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, su taşkınları nedeniyle zarar gören Karadere ve Bahadınlı mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Memiş, selden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunurken, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Bahadınlı Mahallesinde su taşkınları nedeniyle küçükbaş hayvanlarının zarar gördüğü çiftlikte incelemelerde bulundu. Ardından Karadere Mahallesine geçen Kaymakam Memiş, su taşkınları nedeniyle hasar gören Karadere deresinde ve bodrum katını su basan evde incelemelerde bulundu. Kaymakam Memiş, muhtarlar ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek gerekli çalışmaların kurumlar tarafından yürütüleceğini ifade etti. Kaymakam İlyas Memiş'e incelemelerde, Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Mal Müdürü Mustafa Ak ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhsin Pala eşlik etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.