Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EVDE SAĞLIK HİZMETİNDE SINIR YOK

SAĞLIK 08.02.2024 - 14:09, Güncelleme: 08.02.2024 - 14:09
 

EVDE SAĞLIK HİZMETİNDE SINIR YOK

EVDE SAĞLIK HİZMETİNDE SINIR YOK
Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü “Sağlık Birimi” ekipleri kentin dört bir yanından gelen yardım taleplerinin her birine yetişmek için gece gündüz durmaksızın çalışıyor. Ayvalık halkının dertlerine derman olmak için gece gündüz çalışan ekipler, ihtiyaç duyan kişilere yardım ettikleri kişilerin evlerini daha sonraki günlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunmayı da ihmal etmiyor. Düzenli ziyaretler halkın her daim yanında olan ekipler tüm ihtiyaçları gidermek adına her türlü desteği veriyorlar. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Vatandaşların zor günlerinde ve ihtiyaçları oldukları dönemde yanlarında olan sağlık biriminin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ve sosyal belediyecilik anlamında bunu en iyi uygulayan belediyelerden biriyiz. Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü “Sağlık Birimi” ekiplerinin 2023 yılının Ocak ayından bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın, yardım çağrıları üzerine evlerine gittiklerini, sağlık kontrolü yaptıklarını, tüm ihtiyaçlarını giderdiklerini ve gerekli durumlarda evde tedavi hizmetini üstlendiklerini” söyledi. Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık’ta yaşayan binlerce vatandaşa evde sağlık hizmeti vermenin yanı sıra, yüzlerce vatandaşın da nakil ambulans ile sevk işlemlerini gerçekleştirdiklerini, kent dışında tedavi olmak isteyenlerin istedikleri sağlık kuruluşlarına sevklerini sağladıklarını vurgulayarak, “Vatandaşın zor gününde ve ihtiyaç duyduğu anda  yanlarında olan, 7x24 çalışan sağlık birimi ekibimiz, insanüstü bir gayret gösteriyor. Yardım isteyen vatandaşların, en küçük taleplerini dahi yerine getirmek için canla başla çalışıyor. Sağlıklarına kavuşacağı güne kadar hastaları titizlikle takip ediyor. Ardından ziyaretler gerçekleştiriyor, hal ve hatırlarını soruyor, düşüncelerini dinliyor, geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor. Ne mutlu ki bize, Ayvalık’ımızda “Evde Sağlık ve Hasta Nakil” hizmetlerimizle sürdürülebilir bir anlayışla vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.    
EVDE SAĞLIK HİZMETİNDE SINIR YOK

Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü “Sağlık Birimi” ekipleri kentin dört bir yanından gelen yardım taleplerinin her birine yetişmek için gece gündüz durmaksızın çalışıyor.

Ayvalık halkının dertlerine derman olmak için gece gündüz çalışan ekipler, ihtiyaç duyan kişilere yardım ettikleri kişilerin evlerini daha sonraki günlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunmayı da ihmal etmiyor. Düzenli ziyaretler halkın her daim yanında olan ekipler tüm ihtiyaçları gidermek adına her türlü desteği veriyorlar.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Vatandaşların zor günlerinde ve ihtiyaçları oldukları dönemde yanlarında olan sağlık biriminin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ve sosyal belediyecilik anlamında bunu en iyi uygulayan belediyelerden biriyiz.

Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü “Sağlık Birimi” ekiplerinin 2023 yılının Ocak ayından bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın, yardım çağrıları üzerine evlerine gittiklerini, sağlık kontrolü yaptıklarını, tüm ihtiyaçlarını giderdiklerini ve gerekli durumlarda evde tedavi hizmetini üstlendiklerini” söyledi.

Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık’ta yaşayan binlerce vatandaşa evde sağlık hizmeti vermenin yanı sıra, yüzlerce vatandaşın da nakil ambulans ile sevk işlemlerini gerçekleştirdiklerini, kent dışında tedavi olmak isteyenlerin istedikleri sağlık kuruluşlarına sevklerini sağladıklarını vurgulayarak, “Vatandaşın zor gününde ve ihtiyaç duyduğu anda  yanlarında olan, 7x24 çalışan sağlık birimi ekibimiz, insanüstü bir gayret gösteriyor. Yardım isteyen vatandaşların, en küçük taleplerini dahi yerine getirmek için canla başla çalışıyor. Sağlıklarına kavuşacağı güne kadar hastaları titizlikle takip ediyor. Ardından ziyaretler gerçekleştiriyor, hal ve hatırlarını soruyor, düşüncelerini dinliyor, geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor. Ne mutlu ki bize, Ayvalık’ımızda “Evde Sağlık ve Hasta Nakil” hizmetlerimizle sürdürülebilir bir anlayışla vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.
 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.