Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de el emeği ürünler vitrine çıktı

KÜLTÜR 14.02.2024 - 14:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 14:00
 

Burhaniye’de el emeği ürünler vitrine çıktı

Burhaniye’de el emeği ürünler vitrine çıktı
 Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde kurslar devam ederken, el emeği ürünler de sergilenmeye başladı. Burhaniye’de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğündeki kurs sayısı 200’e yaklaşırken, kurslarda hazırlanan ürünlerde vitrine çıktı. Halk Eğitim Merkezinde üretilen eserler bina girişindeki vitrinde sergileniyor. Seramik kursunda hazırlanan ürünlerde vitrinde yerini aldı. Kursiyerleri kutlayan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül, “Kurslarımız devam etmektedir. Kurslarda üretilen eserler birer hafta süre ile bu vitrinlerde sergileniyor. Burada giyimden ebruya kadar bütün eserler sergileniyor. Bu hafta da seramikler burada yer aldı. Kursiyerlerimizi ve hocalarımızı kutluyorum” dedi. Kurs öğretmeni Elif Şahin de, “Bu hafta bizim kursta üretilen seramikler burada yer aldı. Buna çok sevindim. Seramiklerde ilgi gördü” dedi.
Burhaniye’de el emeği ürünler vitrine çıktı

  Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde kurslar devam ederken, el emeği ürünler de sergilenmeye başladı.
Burhaniye’de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğündeki kurs sayısı 200’e yaklaşırken, kurslarda hazırlanan ürünlerde vitrine çıktı. Halk Eğitim Merkezinde üretilen eserler bina girişindeki vitrinde sergileniyor. Seramik kursunda hazırlanan ürünlerde vitrinde yerini aldı. Kursiyerleri kutlayan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül, “Kurslarımız devam etmektedir. Kurslarda üretilen eserler birer hafta süre ile bu vitrinlerde sergileniyor. Burada giyimden ebruya kadar bütün eserler sergileniyor. Bu hafta da seramikler burada yer aldı. Kursiyerlerimizi ve hocalarımızı kutluyorum” dedi. Kurs öğretmeni Elif Şahin de, “Bu hafta bizim kursta üretilen seramikler burada yer aldı. Buna çok sevindim. Seramiklerde ilgi gördü” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.