Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’e kar beklenirken bahar geldi

YAŞAM 23.01.2024 - 23:53, Güncelleme: 23.01.2024 - 23:53
 

Balıkesir’e kar beklenirken bahar geldi

Balıkesir’e kar beklenirken bahar geldi
 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Balıkesir için yapılan hava tahminlerinde kar yağışı ön görülürken, bahar havası yaşandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerinde Balıkesir için kar yağışı ve sağanak yağış beklenirken bahar havasını yaşandı. Hava sıcaklığı 8 derece olarak hissedilen Balıkesir’de güneşin etkisi ile vatandaşlar çarşıya akın etti. Ocak ayının sonlarına gelinmesi ile birlikte sıcaklıkların iyice düşmesi ve yağış beklentisi olurken, tam tersine güneşli ve bahar havası yaşandı. Meteorolojiden edilen bilgilere göre Çarşamba günü parçalı bulutlu olması beklenirken Perşembe günü gece saatlerinde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.
Balıkesir’e kar beklenirken bahar geldi

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Balıkesir için yapılan hava tahminlerinde kar yağışı ön görülürken, bahar havası yaşandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerinde Balıkesir için kar yağışı ve sağanak yağış beklenirken bahar havasını yaşandı. Hava sıcaklığı 8 derece olarak hissedilen Balıkesir’de güneşin etkisi ile vatandaşlar çarşıya akın etti. Ocak ayının sonlarına gelinmesi ile birlikte sıcaklıkların iyice düşmesi ve yağış beklentisi olurken, tam tersine güneşli ve bahar havası yaşandı.
Meteorolojiden edilen bilgilere göre Çarşamba günü parçalı bulutlu olması beklenirken Perşembe günü gece saatlerinde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.