Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir ormanları yeni araçlarla daha güvende

YAŞAM 29.01.2024 - 14:23, Güncelleme: 29.01.2024 - 14:23
 

Balıkesir ormanları yeni araçlarla daha güvende

Balıkesir ormanları yeni araçlarla daha güvende
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü araç filosuna kattığı 9 yeni araç ile Balıkesir ormanları daha güvenli olacak. Orman Genel Müdürlüğü tarafından Balıkesir ormanlarına hizmet etmesi için Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü araç filosuna 6 adet hizmet vasıtası, 1 adet 50 tonluk treyler, 1 adet ekskavatör, 1 adet mini ekskavatör olmak üzere 9 yeni araç teslim edildi. Balıkesir'de yaşanacak orman yangınları konusunda daha güçlü olduklarını ifade eden Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, “Araç filomuza yeni 9 araç ekledik. Bunlardan 6 tanesi hizmet aracı diğer 3 aracımız ise bizlere orman yangınları başta olmak üzere her konuda destek verecek. Balıkesir Ormanlarının korunması ve yeşil doğanın genişletilmesi adına büyük bir hizmet verecekler. Yenilen filolarımız ile Balıkesir'e daha iyi hizmet vereceğiz. Bu anlamda bizlere destek veren Orman Genel Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Balıkesir ormanları yeni araçlarla daha güvende

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü araç filosuna kattığı 9 yeni araç ile Balıkesir ormanları daha güvenli olacak.
Orman Genel Müdürlüğü tarafından Balıkesir ormanlarına hizmet etmesi için Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü araç filosuna 6 adet hizmet vasıtası, 1 adet 50 tonluk treyler, 1 adet ekskavatör, 1 adet mini ekskavatör olmak üzere 9 yeni araç teslim edildi. Balıkesir'de yaşanacak orman yangınları konusunda daha güçlü olduklarını ifade eden Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, “Araç filomuza yeni 9 araç ekledik. Bunlardan 6 tanesi hizmet aracı diğer 3 aracımız ise bizlere orman yangınları başta olmak üzere her konuda destek verecek. Balıkesir Ormanlarının korunması ve yeşil doğanın genişletilmesi adına büyük bir hizmet verecekler. Yenilen filolarımız ile Balıkesir'e daha iyi hizmet vereceğiz. Bu anlamda bizlere destek veren Orman Genel Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.