Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YÜCEL YILMAZ ARSALARI TESLİM ETMİYOR

YAŞAM 06.10.2022 - 18:52, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:52
 

YÜCEL YILMAZ ARSALARI TESLİM ETMİYOR

YÜCEL YILMAZ ARSALARI TESLİM ETMİYOR
BALTOK mağdurları bugün Ali Hikmet Paşa meydanın gösteri yaptı. Amaçları mağduriyetlerinin giderilmesi ve tapularının kendilerine verilmesini istediler. Gösteriye destek olmak için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI açıklama yaptı. Serkan SARI yaptığı açıklamada; “Yıllar önce gecekondu önleme bölgesi olarak belirlenen ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara satılan arsalar bugün el koyularak müteahhitlere satılıyor. BALTOK mağduru vatandaşlarımızın talepleri karşılanmak yerine yok sayılıyor. AKP iktidarı TOKİ eliyle vaatlerde bulunurken, AKP Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yıllar önce vatandaşlarımızın bedelini ödediği arsalarını teslim etmiyor, güncel bedellerini ödemiyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman halkımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün burada halkımıza destek olmak amacı ile geldik. BALTOK mağduru halkımız hep oyalandı. Yol dediler, alt yapı dediler ama tapuları vermediler. Parasını ödedikleri halde tapuları verilmedi. Halka verilmeyen arsalar başkalarına peşkeş çekildi. Vatandaş sadece hakkı olanı istiyor ama cevap veren yok. Vatandaş hakkı olanı istiyor helvacı kağıdı değil “ dedi.  
YÜCEL YILMAZ ARSALARI TESLİM ETMİYOR

BALTOK mağdurları bugün Ali Hikmet Paşa meydanın gösteri yaptı. Amaçları mağduriyetlerinin giderilmesi ve tapularının kendilerine verilmesini istediler. Gösteriye destek olmak için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI açıklama yaptı.

Serkan SARI yaptığı açıklamada; “Yıllar önce gecekondu önleme bölgesi olarak belirlenen ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara satılan arsalar bugün el koyularak müteahhitlere satılıyor. BALTOK mağduru vatandaşlarımızın talepleri karşılanmak yerine yok sayılıyor. AKP iktidarı TOKİ eliyle vaatlerde bulunurken, AKP Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yıllar önce vatandaşlarımızın bedelini ödediği arsalarını teslim etmiyor, güncel bedellerini ödemiyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman halkımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün burada halkımıza destek olmak amacı ile geldik. BALTOK mağduru halkımız hep oyalandı. Yol dediler, alt yapı dediler ama tapuları vermediler. Parasını ödedikleri halde tapuları verilmedi. Halka verilmeyen arsalar başkalarına peşkeş çekildi. Vatandaş sadece hakkı olanı istiyor ama cevap veren yok. Vatandaş hakkı olanı istiyor helvacı kağıdı değil “ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.