Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YÖRÜK “FARKLI BİR İL YÖNETİMİ GÖRECEKSİNİZ”

SİYASET 02.02.2023 - 14:10, Güncelleme: 02.02.2023 - 14:10
 

YÖRÜK “FARKLI BİR İL YÖNETİMİ GÖRECEKSİNİZ”

İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, partililer ile birlikte mazbatasını alarak göreve başladı. Parti binasında görevi Halit Güngör’den teslim alan Yörük yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi.
İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, partililer ile birlikte mazbatasını alarak göreve başladı. Parti binasında görevi Halit Güngör’den teslim alan Yörük yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi.   İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanı Hakan Göre ve partililerin yer aldığı devir teslim töreninde konuşan Başkan Hasan Fehmi Yörük “Bugün itibariyle mazbatamızı aldık Allah’ın izniyle görevimize başlıyoruz. İYİ Parti’de bir bayrak değişimi yaşandı. Bundan önce emeği geçen Kurucu İl Başkanımız Nedim Tuna ve Özlem Ural’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Uzun bir çalışma maratonunun arkasından seçimlerimizi bitirdik, delegelerimizin de teveccühüyle yarışı önde tamamlayarak, kendi aramızdaki yarışın galibi olarak süreci tamamladık. Artık birlik ve beraberlik olma günü dedik. Yola çıkarken de birlik ve beraberlik dedik, hep beraber kucaklaşacağız, küskünlükler bitecek dedik. Sözümüzün arkasında olduğumuzu süreç içerisinde herkes görecek, yaşayacak. Bu süreçte farklı bir il başkanlığı izleyeceğinizi söyleyebilirim. Farklı çalışan, farklı düşünen, farklı planları, projeleri olan bir il başkanı ve yönetimi olduğunu inşallah sizlere göstereceğiz. Partimizi Balıkesir’de hedeflediğimiz en yüksek çıta, hedeflediğimiz 9 milletvekili amacına varmak için canla başla çalışan bir ekip göreceksiniz. Bizim niyetimiz bu, sonuç akıbet. Gayret bizden destek halkımızdan diyoruz. Bundan sonra siyaset arenasında muhalefeti hakkıyla yapmaya çalışan bir il yönetimi izleyeceksiniz” diye konuştu.   GÖRE: “AK PARTİ İKTİDARINI YIKTIĞIMIZ GÜN BAYRAMIMIZ OLACAK” İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanı Hakan Göre de yaptığı konuşmada İYİ Parti’nin düğününün seçim sandığının halkın önüne geldiği gün olarak nitelendirdi. Göre, “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diye yola çıktık. Bizim bir de çok güzel bir sözümüz var; “Güneşin bize sözü var. Karanlıklara inat güneş bir gün iyiler için doğacak.” İnşallah o gün sandığın önümüze geldiği gün olacak. Herkes şunu bilmeli ki bu partide adamın adamı yok. Bu partide herkes Genel Başkan Meral Akşener’in adamıdır. Bu partide sen, ben yok. Bu partide seçim kazanıldı, mutluluk yaşanacaksa tabi ki mutluluk yaşanacak. Ama bizim asıl mutluluğumuz AK Parti iktidarını yıktığımız gün olacak. Genel başkanımızı başbakan yaptığımızda tek adam rejimine son verdiğimizde bizim asıl bayramımız, düğünümüz o gün olacak. Onun için şimdiden görev alan arkadaşlarıma ve tüm İYİ Parti ailesine çok teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, partililer ile birlikte mazbatasını alarak göreve başladı. Parti binasında görevi Halit Güngör’den teslim alan Yörük yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, partililer ile birlikte mazbatasını alarak göreve başladı. Parti binasında görevi Halit Güngör’den teslim alan Yörük yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanı Hakan Göre ve partililerin yer aldığı devir teslim töreninde konuşan Başkan Hasan Fehmi Yörük “Bugün itibariyle mazbatamızı aldık Allah’ın izniyle görevimize başlıyoruz. İYİ Parti’de bir bayrak değişimi yaşandı. Bundan önce emeği geçen Kurucu İl Başkanımız Nedim Tuna ve Özlem Ural’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Uzun bir çalışma maratonunun arkasından seçimlerimizi bitirdik, delegelerimizin de teveccühüyle yarışı önde tamamlayarak, kendi aramızdaki yarışın galibi olarak süreci tamamladık. Artık birlik ve beraberlik olma günü dedik. Yola çıkarken de birlik ve beraberlik dedik, hep beraber kucaklaşacağız, küskünlükler bitecek dedik. Sözümüzün arkasında olduğumuzu süreç içerisinde herkes görecek, yaşayacak. Bu süreçte farklı bir il başkanlığı izleyeceğinizi söyleyebilirim. Farklı çalışan, farklı düşünen, farklı planları, projeleri olan bir il başkanı ve yönetimi olduğunu inşallah sizlere göstereceğiz. Partimizi Balıkesir’de hedeflediğimiz en yüksek çıta, hedeflediğimiz 9 milletvekili amacına varmak için canla başla çalışan bir ekip göreceksiniz. Bizim niyetimiz bu, sonuç akıbet. Gayret bizden destek halkımızdan diyoruz. Bundan sonra siyaset arenasında muhalefeti hakkıyla yapmaya çalışan bir il yönetimi izleyeceksiniz” diye konuştu.

 

GÖRE: “AK PARTİ İKTİDARINI YIKTIĞIMIZ GÜN BAYRAMIMIZ OLACAK”

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanı Hakan Göre de yaptığı konuşmada İYİ Parti’nin düğününün seçim sandığının halkın önüne geldiği gün olarak nitelendirdi. Göre, “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diye yola çıktık. Bizim bir de çok güzel bir sözümüz var; “Güneşin bize sözü var. Karanlıklara inat güneş bir gün iyiler için doğacak.” İnşallah o gün sandığın önümüze geldiği gün olacak. Herkes şunu bilmeli ki bu partide adamın adamı yok. Bu partide herkes Genel Başkan Meral Akşener’in adamıdır. Bu partide sen, ben yok. Bu partide seçim kazanıldı, mutluluk yaşanacaksa tabi ki mutluluk yaşanacak. Ama bizim asıl mutluluğumuz AK Parti iktidarını yıktığımız gün olacak. Genel başkanımızı başbakan yaptığımızda tek adam rejimine son verdiğimizde bizim asıl bayramımız, düğünümüz o gün olacak. Onun için şimdiden görev alan arkadaşlarıma ve tüm İYİ Parti ailesine çok teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.