Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yetkili serviste yangın

DÜNYA 21.04.2023 - 01:16, Güncelleme: 21.04.2023 - 01:16
 

Yetkili serviste yangın

Balıkesir'de bir otomobil yetkili servisinde çıkan yangında hasar meydana geldi
Balıkesir'de bir otomobil yetkili servisinde yangın çıktı. Bir çok sıfır kilometre aracın işyerinin önünde olması büyük bir faciayı önlerken, servis kısmında çıkan yangında bazı otomobiller hasar gördü. Balıkesir'de bir otomobil yetkili servisinde yangın paniği yaşandı. İçinde sıfır kilometre otomobillerin bulunduğu yetkili servisten dumanlar yükseldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, sıfır kilometre araçların dükkanın önünde olması şans olarak nitelendirildi. Otomobillerin bakımlarının yapıldığı servis kısmında çıkan yangında, bazı müşterilerin araçları da hasar gördü. Yangında yaralanan olmazken, yangının ilk anları da vatandaşlarca görüntülendi. İşyerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor.
Balıkesir'de bir otomobil yetkili servisinde çıkan yangında hasar meydana geldi

Balıkesir'de bir otomobil yetkili servisinde yangın çıktı. Bir çok sıfır kilometre aracın işyerinin önünde olması büyük bir faciayı önlerken, servis kısmında çıkan yangında bazı otomobiller hasar gördü.
Balıkesir'de bir otomobil yetkili servisinde yangın paniği yaşandı. İçinde sıfır kilometre otomobillerin bulunduğu yetkili servisten dumanlar yükseldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, sıfır kilometre araçların dükkanın önünde olması şans olarak nitelendirildi. Otomobillerin bakımlarının yapıldığı servis kısmında çıkan yangında, bazı müşterilerin araçları da hasar gördü. Yangında yaralanan olmazken, yangının ilk anları da vatandaşlarca görüntülendi.
İşyerinde hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.