Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VEKİL ADAYI SARI: YİTİP GİDEN HER CANIN SORUMLULUĞU ONLARDA!

SİYASET 15.02.2023 - 14:18, Güncelleme: 15.02.2023 - 14:18
 

VEKİL ADAYI SARI: YİTİP GİDEN HER CANIN SORUMLULUĞU ONLARDA!

VEKİL ADAYI SARI: YİTİP GİDEN HER CANIN SORUMLULUĞU ONLARDA!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Serkan Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı "Hatay Havalimanı onarım" görüntülerine ilişkin çok sert eleştiride bulundu. 6 Şubat'ta meydana gelen, Kahramanmaraş ve 10 ilde daha yıkıcı hasar bırakan depremde Hatay Havaalanı da hasar görmüş, bu sebepten dolayı Hatay'a gönderilen yardımlar sekteye uğramıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ise geçtiğimiz gün Hatay Havaalanı'ndaki onarım çalışmasını paylaşarak hasarın onarıldığını duyurmuştu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Vekil Adayı Sarı ise, yitip giden her candan fay üstüne pist yapan yetkililer olduğunu ifade ederek: "Depremden sonraki müdahaleler ne kadar hızlı olursa o kadar çok can kurtulur ve o kadar çok insanımıza ilk yardım ve insani yardım müdahalesi gerçekleşir. İlk gün vermeniz gereken aksiyonu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonucunun ne olduğunun önemi olmaksızın Büyükşehir Belediyelerimize verdiği talimat doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin müdahalesi ile başlayabildi. Geçen 8 günün sonunda ilk gün başlattığımız müdahaleyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının başarı olarak paylaşması ironik. O havaalanı fay üstüne yapılmasaydı, denetleme olsaydı, o gün o pist bozulmasaydı birçok canımız kurtulacaktı. Şimdi o havalimanını fay üstüne yapanlar, o onarımı ise bu kadar geç yapanlar düşünsün. Yitip giden her canın sorumluluğu onların." dedi.  
VEKİL ADAYI SARI: YİTİP GİDEN HER CANIN SORUMLULUĞU ONLARDA!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Serkan Sarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı "Hatay Havalimanı onarım" görüntülerine ilişkin çok sert eleştiride bulundu.

6 Şubat'ta meydana gelen, Kahramanmaraş ve 10 ilde daha yıkıcı hasar bırakan depremde Hatay Havaalanı da hasar görmüş, bu sebepten dolayı Hatay'a gönderilen yardımlar sekteye uğramıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ise geçtiğimiz gün Hatay Havaalanı'ndaki onarım çalışmasını paylaşarak hasarın onarıldığını duyurmuştu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Vekil Adayı Sarı ise, yitip giden her candan fay üstüne pist yapan yetkililer olduğunu ifade ederek: "Depremden sonraki müdahaleler ne kadar hızlı olursa o kadar çok can kurtulur ve o kadar çok insanımıza ilk yardım ve insani yardım müdahalesi gerçekleşir. İlk gün vermeniz gereken aksiyonu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonucunun ne olduğunun önemi olmaksızın Büyükşehir Belediyelerimize verdiği talimat doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin müdahalesi ile başlayabildi. Geçen 8 günün sonunda ilk gün başlattığımız müdahaleyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının başarı olarak paylaşması ironik. O havaalanı fay üstüne yapılmasaydı, denetleme olsaydı, o gün o pist bozulmasaydı birçok canımız kurtulacaktı. Şimdi o havalimanını fay üstüne yapanlar, o onarımı ise bu kadar geç yapanlar düşünsün. Yitip giden her canın sorumluluğu onların." dedi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.