Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ’NİN GÜNDEMİ!

GÜNDEM 31.08.2022 - 14:29, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

VALİ’NİN GÜNDEMİ!

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak öncelikle, Aslan Abid Uğuz ziyaret’ini kabul etti. Sonra da Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu’na ziyarete gitti.
Vali Şıldak’ın ziyaretçisi Türkiye Karate Federasyon Başkanı Aslan Abid Uğuz’du.   Ziyaret için açıklama da bulunan Sayın Şıldak, “Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Sayın Aslan Abid Uğuz ‘a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”dedi.   Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, gerçekleştirmiş olduğu Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu ziyaretiyle ilgili şu açıklama da bulundu.   Açıklamasın da, “Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulumuzda Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreninde Genç Astsubaylarımızın heyecanına ortak olduk. Kahraman Ordumuza katılan kıymetli Astsubaylarımıza görevlerinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyorum” dedi.  
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak öncelikle, Aslan Abid Uğuz ziyaret’ini kabul etti. Sonra da Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu’na ziyarete gitti.

Vali Şıldak’ın ziyaretçisi Türkiye Karate Federasyon Başkanı Aslan Abid Uğuz’du.

 

Ziyaret için açıklama da bulunan Sayın Şıldak, “Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Sayın Aslan Abid Uğuz ‘a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, gerçekleştirmiş olduğu Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu ziyaretiyle ilgili şu açıklama da bulundu.

 

Açıklamasın da, “Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulumuzda Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreninde Genç Astsubaylarımızın heyecanına ortak olduk.

Kahraman Ordumuza katılan kıymetli Astsubaylarımıza görevlerinin hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.