Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİLİKTEN KARAPÜRÇEK DUYURUSU!

GÜNDEM 31.08.2022 - 20:40, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

VALİLİKTEN KARAPÜRÇEK DUYURUSU!

Susurluk’un ilçesinde ki, Karapürçek deresi, tarım ilaçları yüzünden kirletildi. Valilik konuyu yakından takip ediyor.
Tarım ilacının, Karapürçek deresine karıştığı ve kırmızı renkte kirlilik oluşturduğu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl müdürlüğü ilgili şahsa para cezası ve suç duyurusunda bulundu. Balıkesir Valiliği, kirliliğin Susurluk Çayı ve Marmara Denizine sirayet etmemesi için vidanjörle çekme ve diğer temizlik çalışmalarına titizlikle devam ettiklerini açıkladı.  
Susurluk’un ilçesinde ki, Karapürçek deresi, tarım ilaçları yüzünden kirletildi. Valilik konuyu yakından takip ediyor.

Tarım ilacının, Karapürçek deresine karıştığı ve kırmızı renkte kirlilik oluşturduğu için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl müdürlüğü ilgili şahsa para cezası ve suç duyurusunda bulundu.

Balıkesir Valiliği, kirliliğin Susurluk Çayı ve Marmara Denizine sirayet etmemesi için vidanjörle çekme ve diğer temizlik çalışmalarına titizlikle devam ettiklerini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.