Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Şıldak Şehit Ailelerini Ağırladı!

GÜNDEM 23.08.2022 - 16:49, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Vali Şıldak Şehit Ailelerini Ağırladı!

Her zaman olduğu gibi Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın gündemi ve makamı yoğundu.
Vali Hasan Şıldak Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim kurulu Başkanı Köksal Kacır ile birlikte Bölge Müdürü Neşe Sarılganı makamında ağırladı. Vali Şıldak yaptığı açıklamada, Köksal Kacır ve Neşe Sarılgan’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Vali Şıldak’ın bir diğer misafirleri ise; Vatanın selameti için bu topraklara canını seve seve feda etmiş Mehmetçiklerin, aileleriydi.. Vali Şıldak açıklamasında da; “Kıymetli Şehit ailelerimiz valiliğimizde misafir oldular. dedi.
Her zaman olduğu gibi Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın gündemi ve makamı yoğundu.

Vali Hasan Şıldak Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim kurulu Başkanı Köksal Kacır ile birlikte Bölge Müdürü Neşe Sarılganı makamında ağırladı. Vali Şıldak yaptığı açıklamada, Köksal Kacır ve Neşe Sarılgan’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

Vali Şıldak’ın bir diğer misafirleri ise; Vatanın selameti için bu topraklara canını seve seve feda etmiş Mehmetçiklerin, aileleriydi.. Vali Şıldak açıklamasında da; “Kıymetli Şehit ailelerimiz valiliğimizde misafir oldular. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.