Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Şıldak Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

YAŞAM 12.01.2023 - 17:40, Güncelleme: 12.01.2023 - 17:40
 

Vali Şıldak Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Vali Şıldak Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu
Vali Hasan Şıldak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıda konuşan Vali Şıldak, "Bu mesleğe gönül vermiş ve aramızdan ayrılmış bütün basın mensuplarına Allah'tan rahmet diliyorum. Bu önemli meslek mensuplarının yaptıkları görevin ne kadar titiz çalışılması gerektiği, hassasiyet ve inceliğinin farkına varılarak icra edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Halkımızın haber alma hürriyetini temsil eden tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü, 10 Ocak İdareciler Günü ile birlikte kutlamak çok güzel bir duygu. Bu vesile ile basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum." şeklinde konuştu.
Vali Şıldak Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Vali Hasan Şıldak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıda konuşan Vali Şıldak, "Bu mesleğe gönül vermiş ve aramızdan ayrılmış bütün basın mensuplarına Allah'tan rahmet diliyorum. Bu önemli meslek mensuplarının yaptıkları görevin ne kadar titiz çalışılması gerektiği, hassasiyet ve inceliğinin farkına varılarak icra edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Halkımızın haber alma hürriyetini temsil eden tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü, 10 Ocak İdareciler Günü ile birlikte kutlamak çok güzel bir duygu. Bu vesile ile basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum." şeklinde konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.