Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Şıldak BALOSB Yönetim Kurulu Başkanlığını Yaptı!

GÜNDEM 25.08.2022 - 16:36, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Vali Şıldak BALOSB Yönetim Kurulu Başkanlığını Yaptı!

Gün içerisinde ziyaretleri kabul eden ve ziyaretlerini gerçekleştiren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, güne hızlı başladı.
Vali Şıldak Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) yönetim kurulu toplantısına başkanlık etti. Kurul üyeleriyle bir araya gelen Şıldak istişare ederek son durumlar hakkında bilgi aldı. Ziyaretçisini makamında ağırlayan Vali Şıldak yaptığı açıklamada, “Karayolları 141. Şube Şefi olarak göreve başlayan İsmail Çatal’a yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi.
Gün içerisinde ziyaretleri kabul eden ve ziyaretlerini gerçekleştiren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, güne hızlı başladı.

Vali Şıldak Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) yönetim kurulu toplantısına başkanlık etti. Kurul üyeleriyle bir araya gelen Şıldak istişare ederek son durumlar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretçisini makamında ağırlayan Vali Şıldak yaptığı açıklamada, “Karayolları 141. Şube Şefi olarak göreve başlayan İsmail Çatal’a yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.