Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Şıldak Altıeylül İlçesinde Muhtarları Dinledi

DÜNYA 26.01.2023 - 16:44, Güncelleme: 26.01.2023 - 16:44
 

Vali Şıldak Altıeylül İlçesinde Muhtarları Dinledi

Her ay bir ilçede çalışmaların ele alındığı toplantıların 15’ncisini Altıeylül İlçesinde gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, yürütülen çalışmaları yerinde görmeye, varsa sorunları alanda tespit ederek çözüme ulaştırmaya özen gösteriyor.
Her ay bir ilçede çalışmaların ele alındığı toplantıların 15’ncisini Altıeylül İlçesinde gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, yürütülen çalışmaları yerinde görmeye, varsa sorunları alanda tespit ederek çözüme ulaştırmaya özen gösteriyor. Vatandaşın sözcüsü olan muhtarların taleplerini dinleyen Vali Şıldak, ilgili kurumlar tarafından sorunların çözüme ulaşması yönünde çalışmaların yapılacağını dile getirdi. Şıldak toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, “Altıeylül; İlimizin tam merkezinde parlayan bir yıldız olarak sürekli gelişen ve gücüne güç katan, tarım ve hayvancılık potansiyelini yeni projelerle, yenilikçi girişimlerle zenginleştiren, çalışkan ve üretken insanlarımızın olduğu bir ilçemiz. Bizim de devlet kurumları olarak onların hızına yetişmemiz gerekiyor. Özellikle tarım ve hayvancılık alanında çok güzel projeler bekliyor. Yeni fikirler, yeni üretim modelleri, daha modern çalışmalarla yeni açılımlar geliştirmeyi ve derinliği arttırmayı planlıyoruz. Bu konuda büyük bir enerji ve istek olduğunu hissediyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nin Altıeylül İlçesinde olması da değer katıyor. İlçemizdeki yatırımların en başında OSB’deki gelişmeler yer alıyor. Fevkalade iyi ilerleyen, genişleyen, güçlenen, en önemlisi de düzenli ve sistemli bir büyüme gösteren OSB’de faaliyet gösterecek 20'ye yakın yeni fabrikada ciddi bir istihdam sağlanacak.” diye konuştu. Çevre konusundaki duyarlılığı çok daha yükseltmiş durumda olduklarını vurgulayan Şıldak, “Derelerde, akarsulardaki kirlilik sanayi kuruluşları veya hayvansal atıklardan kaynaklı olabilir. Tüm bunlara tahammülümüz yok ve en hızlı şekilde müdahale ediyoruz. Tabi ki bu sorunun kökten çözülmesin peşindeyiz. Muhakkak surette cezasız kalmamasını istiyoruz. İlimizde de çok sayıda işletme cezalandırıldı. Özellikle Marmara'da yaşadığımız müsilaj sorunu devamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın refleksi çok gelişti. Bizler de Valilik ve İl Müdürlüğümüz olarak bu konunun üzerine gidiyoruz. Sizler yeter ki zamanında bilgi aktarın, ihbarlarınızı ve şikayetlerinizi ulaştırın.” şeklinde konuştu.   
Her ay bir ilçede çalışmaların ele alındığı toplantıların 15’ncisini Altıeylül İlçesinde gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, yürütülen çalışmaları yerinde görmeye, varsa sorunları alanda tespit ederek çözüme ulaştırmaya özen gösteriyor.

Her ay bir ilçede çalışmaların ele alındığı toplantıların 15’ncisini Altıeylül İlçesinde gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, yürütülen çalışmaları yerinde görmeye, varsa sorunları alanda tespit ederek çözüme ulaştırmaya özen gösteriyor.

Vatandaşın sözcüsü olan muhtarların taleplerini dinleyen Vali Şıldak, ilgili kurumlar tarafından sorunların çözüme ulaşması yönünde çalışmaların yapılacağını dile getirdi. Şıldak toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, “Altıeylül; İlimizin tam merkezinde parlayan bir yıldız olarak sürekli gelişen ve gücüne güç katan, tarım ve hayvancılık potansiyelini yeni projelerle, yenilikçi girişimlerle zenginleştiren, çalışkan ve üretken insanlarımızın olduğu bir ilçemiz. Bizim de devlet kurumları olarak onların hızına yetişmemiz gerekiyor. Özellikle tarım ve hayvancılık alanında çok güzel projeler bekliyor. Yeni fikirler, yeni üretim modelleri, daha modern çalışmalarla yeni açılımlar geliştirmeyi ve derinliği arttırmayı planlıyoruz. Bu konuda büyük bir enerji ve istek olduğunu hissediyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nin Altıeylül İlçesinde olması da değer katıyor. İlçemizdeki yatırımların en başında OSB’deki gelişmeler yer alıyor. Fevkalade iyi ilerleyen, genişleyen, güçlenen, en önemlisi de düzenli ve sistemli bir büyüme gösteren OSB’de faaliyet gösterecek 20'ye yakın yeni fabrikada ciddi bir istihdam sağlanacak.” diye konuştu.

Çevre konusundaki duyarlılığı çok daha yükseltmiş durumda olduklarını vurgulayan Şıldak, “Derelerde, akarsulardaki kirlilik sanayi kuruluşları veya hayvansal atıklardan kaynaklı olabilir. Tüm bunlara tahammülümüz yok ve en hızlı şekilde müdahale ediyoruz. Tabi ki bu sorunun kökten çözülmesin peşindeyiz. Muhakkak surette cezasız kalmamasını istiyoruz. İlimizde de çok sayıda işletme cezalandırıldı. Özellikle Marmara'da yaşadığımız müsilaj sorunu devamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın refleksi çok gelişti. Bizler de Valilik ve İl Müdürlüğümüz olarak bu konunun üzerine gidiyoruz. Sizler yeter ki zamanında bilgi aktarın, ihbarlarınızı ve şikayetlerinizi ulaştırın.” şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.