Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Hasan Şıldak Ziyaretleri Kabul Etti!

GÜNDEM 22.08.2022 - 19:51, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Vali Hasan Şıldak Ziyaretleri Kabul Etti!

Gün içerisinde ziyaretçilerini kabul eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Mehmet Yüce, Abdülkadir Akın ve Dinçer Akyel’e sıcak bir karşılama gerçekleştirdi.
Görüşmelerini makamında gerçekleştiren Vali Şıldak, vatandaşlarını hem bilgilendirmek hem de misafirlerine sıcak bir karşılamayla özverili bir profil çiziyor. Vali Şıldak’ ın gündeminden başlıklar;   Savaştepe Kaymakamından Veda Ziyareti! Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Aydın Vali Yardımcısı olarak atanan Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce, Vali Şıldak'a veda ziyaretinde bulundu. Vali Hasan Şıldak kendisine Savaştepe İlçesindeki çalışmaları için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.   Başsavcı Akın’dan Ziyaret! Yakın zaman önce Balıkesir'deki görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, Vali Hasan Şıldak’a ziyarette bulundu. Başsavcı Akın’a ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Vali Şıldak, kendisine görevinde başarılar diledi.   Yörük Türkmen Derneğinden Ziyaret! Bursa Osmangazi Yörük Türkmen Derneği Başkanı Dinçer Akyel ve beraberindeki heyet Vali Hasan Şıldak‘ı ziyaret etti.
Gün içerisinde ziyaretçilerini kabul eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Mehmet Yüce, Abdülkadir Akın ve Dinçer Akyel’e sıcak bir karşılama gerçekleştirdi.

Görüşmelerini makamında gerçekleştiren Vali Şıldak, vatandaşlarını hem bilgilendirmek hem de misafirlerine sıcak bir karşılamayla özverili bir profil çiziyor.

Vali Şıldak’ ın gündeminden başlıklar;
 

Savaştepe Kaymakamından Veda Ziyareti!

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Aydın Vali Yardımcısı olarak atanan Savaştepe Kaymakamı Mehmet Yüce, Vali Şıldak'a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Hasan Şıldak kendisine Savaştepe İlçesindeki çalışmaları için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
 

Başsavcı Akın’dan Ziyaret!

Yakın zaman önce Balıkesir'deki görevine başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, Vali Hasan Şıldak’a ziyarette bulundu.

Başsavcı Akın’a ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Vali Şıldak, kendisine görevinde başarılar diledi.

 

Yörük Türkmen Derneğinden Ziyaret!

Bursa Osmangazi Yörük Türkmen Derneği Başkanı Dinçer Akyel ve beraberindeki heyet Vali Hasan Şıldak‘ı ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.