Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ HASAN ŞILDAK BANDIRMADA!

GÜNDEM 09.09.2022 - 18:19, Güncelleme: 09.09.2022 - 18:19
 

VALİ HASAN ŞILDAK BANDIRMADA!

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Bandırma gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Bandırma Cumhuriyet İlkokulunu Ziyaret eden Vali Şıldak yaptığı açıklamasında, “Cumhuriyet İlkokulumuzda uyum eğitimine katılan sevgili Öğrencilerimizle buluştuk. Okulumuzda görevli bütün değerli Öğretmenlerimizle bir araya geldik. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.   Akabinde, Vali Şıldak,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmaları sürdürülen Haydarçavuş Camiinde incelemelerde bulundu.   Haydarçavuş Camii çalışmlarıyla yakından ilgilenen Vali Hasan Şıldak açıklamasında, “Bandırma için büyük öneme sahip tarihi camideki çalışmaların bir an önce tamamlanması için süreci yakından takip ediyoruz.” dedi.   Bandırma daki ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak İsmet İnönü Caddesinde Esnaf ve Vatandaşları ziyaret etti.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Bandırma gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bandırma Cumhuriyet İlkokulunu Ziyaret eden Vali Şıldak yaptığı açıklamasında, “Cumhuriyet İlkokulumuzda uyum eğitimine katılan sevgili Öğrencilerimizle buluştuk. Okulumuzda görevli bütün değerli Öğretmenlerimizle bir araya geldik. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

Akabinde, Vali Şıldak,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmaları sürdürülen Haydarçavuş Camiinde incelemelerde bulundu.

 

Haydarçavuş Camii çalışmlarıyla yakından ilgilenen Vali Hasan Şıldak açıklamasında, “ Bandırma için büyük öneme sahip tarihi camideki çalışmaların bir an önce tamamlanması için süreci yakından takip ediyoruz.” dedi.

 

Bandırma daki ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak İsmet İnönü Caddesinde Esnaf ve Vatandaşları ziyaret etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.