Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİCARET ODASINDAN ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

DÜNYA 15.09.2022 - 20:45, Güncelleme: 15.09.2022 - 20:45
 

TİCARET ODASINDAN ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

TİCARET ODASINDAN ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ
İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Balıkesir Ticaret Odası arasında Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine burs verilmesi amacıyla hazırlanan protokol için imza töreni düzenlendi. Protokol imza töreni Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın katılımıyla gerçekleşti. Tarımın geliştirilmesinin Balıkesir için çok önemli olduğunu dile getiren Ali Tatlı, “gençlerin tarımda daha etkin ve verimli bir şekilde yer alabilmeleri için gerçekleştirilen tüm proje ve işbirliği çalışmalarında yer alacağız. Yapılan çalışmalarda Tarımın Geleceği Gençlerde yaklaşımı ile hareket edeceğiz. Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula’ya sağladıkları destek için teşekkürlerini sunuyorum” dedi.
TİCARET ODASINDAN ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Balıkesir Ticaret Odası arasında Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine burs verilmesi amacıyla hazırlanan protokol için imza töreni düzenlendi. Protokol imza töreni Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Tarımın geliştirilmesinin Balıkesir için çok önemli olduğunu dile getiren Ali Tatlı, “gençlerin tarımda daha etkin ve verimli bir şekilde yer alabilmeleri için gerçekleştirilen tüm proje ve işbirliği çalışmalarında yer alacağız. Yapılan çalışmalarda Tarımın Geleceği Gençlerde yaklaşımı ile hareket edeceğiz. Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula’ya sağladıkları destek için teşekkürlerini sunuyorum” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.