Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ ONLAR!

GÜNDEM 08.09.2022 - 22:15, Güncelleme: 08.09.2022 - 22:15
 

TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ ONLAR!

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ’tan vatandaşlara hakaretvari sözü skandal yarattı. Festival kapsamında verilen konserde vatandaş için sarf ettiği TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ ONLAR sözü tepki çekti.
Daha önce de 'Mazot isterse 1 milyon lira olsun. Benim AK Parti'ye olan imtihanımı bitiremez' sözleriyle gündeme gelen Sındırgı Belediye Başkanı AKP'li Ekrem Yavaş, yine bir skandal olaya dahil oldu ve konseri izleyen seyirciye "Teknoloji özürlü onlar" sözleri ile dikkat çekti. "TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ ONLAR" Yağcıbedir Uçan Halı Şenliği'nde, şarkıları ile Sındırgı’lılara keyifli anlar yaşatan sanatçı Ayşe Dinçer, Sındırgı Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamını sahneye davet etti. Dinçer, seyirciye telefonların ışıklarını yakmalarını istedi. Sahnenin etrafındaki bir grup seyircinin telefon ışıklarını yetersiz bulan Dinçer, "Kız bu kadar mı burada telefon" deyince AKP'li başkan Ekrem Yavaş, "Teknoloji özürlü onlar" dedi. Başkanın yaptığı gaf üzerine araya giren Dinçer, "Yok, yok başkanım, Sındırgı'yı dünyanın merkezi ilan ettik" ifadelerini kullandı. Ekrem YAVAŞ’ın tepki çeken bu cümlesinden dolayı önümüzdeki günlerde bazı şikayetlerin olacağı ve basın açıklamalarının olacağı söyleniyor.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ’tan vatandaşlara hakaretvari sözü skandal yarattı. Festival kapsamında verilen konserde vatandaş için sarf ettiği TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ ONLAR sözü tepki çekti.

Daha önce de 'Mazot isterse 1 milyon lira olsun. Benim AK Parti'ye olan imtihanımı bitiremez' sözleriyle gündeme gelen Sındırgı Belediye Başkanı AKP'li Ekrem Yavaş, yine bir skandal olaya dahil oldu ve konseri izleyen seyirciye "Teknoloji özürlü onlar" sözleri ile dikkat çekti.

"TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ ONLAR"

Yağcıbedir Uçan Halı Şenliği'nde, şarkıları ile Sındırgı’lılara keyifli anlar yaşatan sanatçı Ayşe Dinçer, Sındırgı Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamını sahneye davet etti. Dinçer, seyirciye telefonların ışıklarını yakmalarını istedi. Sahnenin etrafındaki bir grup seyircinin telefon ışıklarını yetersiz bulan Dinçer, "Kız bu kadar mı burada telefon" deyince AKP'li başkan Ekrem Yavaş, "Teknoloji özürlü onlar" dedi. Başkanın yaptığı gaf üzerine araya giren Dinçer, "Yok, yok başkanım, Sındırgı'yı dünyanın merkezi ilan ettik" ifadelerini kullandı.

Ekrem YAVAŞ’ın tepki çeken bu cümlesinden dolayı önümüzdeki günlerde bazı şikayetlerin olacağı ve basın açıklamalarının olacağı söyleniyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.