Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na Üniversiteden sağlık desteği

DÜNYA 23.03.2023 - 18:11, Güncelleme: 23.03.2023 - 18:11
 

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na Üniversiteden sağlık desteği

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na Üniversiteden sağlık desteği
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bu anlaşma ile; Üniversite Hastanesi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın tüm sağlık hizmetlerine sponsor oldu. Kurulduğu günden bu yana; Balıkesir’de sporun gelişimine katkı sunmak, şehirde başarılı sporcular yetişmesini sağlamak, her yaştan bireyin sporun geliştirici ve birleştirici gücünden yararlanması amacıyla başarılı bir şekilde faaliyetlerini gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 3 bin 800 sporcusuyla çalışmalarını ilk günkü heyecan ve disiplinle sürdürüyor. Tüm sağlık hizmetleri karşılanacak Balıkesir’i Süper Lig’de en iyi şekilde temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcularının tüm sağlık hizmetlerinin karşılanması konusunda Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile bir iş birliği protokolü imzalandı. 3 Yıl boyunca sponsor oldu Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Sarıgül tarafından imzalanan protokol dahilinde; 2022-2023 / 2023-2024 / 2024-2025 sezonlarında Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın tüm sağlık hizmetleri, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na Üniversiteden sağlık desteği

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bu anlaşma ile; Üniversite Hastanesi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın tüm sağlık hizmetlerine sponsor oldu.


Kurulduğu günden bu yana; Balıkesir’de sporun gelişimine katkı sunmak, şehirde başarılı sporcular yetişmesini sağlamak, her yaştan bireyin sporun geliştirici ve birleştirici gücünden yararlanması amacıyla başarılı bir şekilde faaliyetlerini gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 3 bin 800 sporcusuyla çalışmalarını ilk günkü heyecan ve disiplinle sürdürüyor.


Tüm sağlık hizmetleri karşılanacak
Balıkesir’i Süper Lig’de en iyi şekilde temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcularının tüm sağlık hizmetlerinin karşılanması konusunda Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile bir iş birliği protokolü imzalandı.


3 Yıl boyunca sponsor oldu
Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Sarıgül tarafından imzalanan protokol dahilinde; 2022-2023 / 2023-2024 / 2024-2025 sezonlarında Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın tüm sağlık hizmetleri, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.