Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEFTİŞ KURULU BAŞKANI METİN ÇAKIR BALIKESİR’DE

EĞİTİM 13.10.2022 - 13:50, Güncelleme: 13.10.2022 - 13:50
 

TEFTİŞ KURULU BAŞKANI METİN ÇAKIR BALIKESİR’DE

Mili Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Metin ÇAKIR, çeşitli toplantılar için Balıkesir’e geldi.
İl Millİ Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Metin Çakır ile birlikte "Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinin Mesleki Yeterliliklerinin Geliştirilmesi Semineri"ne katılarak konuşma yaptılar. Çağdaş teftiş anlayışının, öğretmenlere ve diğer görevlilere sağlanan mesleki yardım ve rehberlik hizmetlerinin tümünü içeren bir süreç olduğunu vurgulayan Metin ÇAKIR; görevlilerin çalışma alanındaki bilgilerini arttırma, metotlarını daha iyiye götürme, mesleğe ve çevreye uyumlarını sağlama konularında, müfettişlerin kılavuzluk görevini üstlenmesi gerektiğini belirtti. Teftiş faaliyetlerinin eğitim-öğretime yararlı olması için müfettişlerin öğretmenlerde güven duygusunu oluşturması gerektiğinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; teftiş sürecinin eğitim geliştirme süreci olarak sürdürüldüğünde, eğitim ortamı ve öğretmen-müfettiş ilişkisinin daha anlamlı hale geldiğini ifade etti. Yöneticilerle Toplantı Gerçekleştirildi Teftiş Kurulu Başkanı ÇAKIR; İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşliğinde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 20 ilçenin Millî Eğitim Müdürleri ile Balıkesir Öğretmenevinde toplantı gerçekleştirdi. Yeni hizmet içi eğitim felsefesi ve vizyonu, mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik politika ve uygulamalar, kalite güvence sistemi ve eğitimde fırsat eşitliği konularında paylaşımlarda bulunan Teftiş Kurulu Başkanı Metin ÇAKIR; gerçekleştirdikleri toplantının ardından ziyareti sonlandırdı. Teftiş kurulu başkanı gelmişken farklı konuları da inceleme imkanına sahip oldu mu, kendisine buradaki teftişler ve sonuç raporları ile ilgili bilgi verildi mi, sıkıntılı dosyalar hakkında veri aktarıldı mı bilemeyiz. Ama yakın zaman içerisinde yine biz konu ile ilgili dökümanlar yayınlarız.
Mili Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Metin ÇAKIR, çeşitli toplantılar için Balıkesir’e geldi.

İl Millİ Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Metin Çakır ile birlikte "Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinin Mesleki Yeterliliklerinin Geliştirilmesi Semineri"ne katılarak konuşma yaptılar.

Çağdaş teftiş anlayışının, öğretmenlere ve diğer görevlilere sağlanan mesleki yardım ve rehberlik hizmetlerinin tümünü içeren bir süreç olduğunu vurgulayan Metin ÇAKIR; görevlilerin çalışma alanındaki bilgilerini arttırma, metotlarını daha iyiye götürme, mesleğe ve çevreye uyumlarını sağlama konularında, müfettişlerin kılavuzluk görevini üstlenmesi gerektiğini belirtti.

Teftiş faaliyetlerinin eğitim-öğretime yararlı olması için müfettişlerin öğretmenlerde güven duygusunu oluşturması gerektiğinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; teftiş sürecinin eğitim geliştirme süreci olarak sürdürüldüğünde, eğitim ortamı ve öğretmen-müfettiş ilişkisinin daha anlamlı hale geldiğini ifade etti.

Yöneticilerle Toplantı Gerçekleştirildi

Teftiş Kurulu Başkanı ÇAKIR; İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşliğinde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve 20 ilçenin Millî Eğitim Müdürleri ile Balıkesir Öğretmenevinde toplantı gerçekleştirdi. Yeni hizmet içi eğitim felsefesi ve vizyonu, mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik politika ve uygulamalar, kalite güvence sistemi ve eğitimde fırsat eşitliği konularında paylaşımlarda bulunan Teftiş Kurulu Başkanı Metin ÇAKIR; gerçekleştirdikleri toplantının ardından ziyareti sonlandırdı.

Teftiş kurulu başkanı gelmişken farklı konuları da inceleme imkanına sahip oldu mu, kendisine buradaki teftişler ve sonuç raporları ile ilgili bilgi verildi mi, sıkıntılı dosyalar hakkında veri aktarıldı mı bilemeyiz. Ama yakın zaman içerisinde yine biz konu ile ilgili dökümanlar yayınlarız.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.