Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tedavi edilen yaralı 'Ağaç Kamışçını' kaldığı yerden göç yolculuğuna devam etti

GÜNDEM 07.06.2023 - 14:23, Güncelleme: 07.06.2023 - 14:23
 

Tedavi edilen yaralı 'Ağaç Kamışçını' kaldığı yerden göç yolculuğuna devam etti

Tedavi edilen yaralı 'Ağaç Kamışçını' kaldığı yerden göç yolculuğuna devam etti
Kış aylarını Doğu Afrika'da geçiren ve üreme alanları olan Orta Avrupa'ya ulaşmak için Türkiye'den geçerken yaralı olarak Kazdağları Milli Parklar Şefliği'ne getirilen 'Ağaç Kamışçını' kuşu, gerekli bakımları ve tedavisi Balıkesir Doğa Kuruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından tamamlanarak doğaya salındı. Doğada uzun bir süre beslendikten sonra uçarak gayet sağlıklı olduğunu gösteren ağaç kamışçını göç yolculuğuna devam etti. Doğal yaşam alanları içinde kalan yapıların camları, yansıma yaparak habitatın devamı gibi görünüyor ve göç eden kuş türleri camlara çarpabiliyor. Muayenesinde, bu ağaç kamışçınının da göç yorgunluğuyla cama çarparak yaralanmış olabileceği değerlendirildi.
Tedavi edilen yaralı 'Ağaç Kamışçını' kaldığı yerden göç yolculuğuna devam etti

Kış aylarını Doğu Afrika'da geçiren ve üreme alanları olan Orta Avrupa'ya ulaşmak için Türkiye'den geçerken yaralı olarak Kazdağları Milli Parklar Şefliği'ne getirilen 'Ağaç Kamışçını' kuşu, gerekli bakımları ve tedavisi Balıkesir Doğa Kuruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından tamamlanarak doğaya salındı.
Doğada uzun bir süre beslendikten sonra uçarak gayet sağlıklı olduğunu gösteren ağaç kamışçını göç yolculuğuna devam etti. Doğal yaşam alanları içinde kalan yapıların camları, yansıma yaparak habitatın devamı gibi görünüyor ve göç eden kuş türleri camlara çarpabiliyor. Muayenesinde, bu ağaç kamışçınının da göç yorgunluğuyla cama çarparak yaralanmış olabileceği değerlendirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.