Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tarım Çalışmaları Değerlendirildi!

DÜNYA 10.12.2022 - 12:55, Güncelleme: 10.12.2022 - 12:55
 

Tarım Çalışmaları Değerlendirildi!

Vali Hasan Şıldak başkanlığında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2022 yılında yürütülen proje ve çalışmaların değerlendirildiği, bununla birlikte 2023 yılı planlama ve hedeflerin ele alındığı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
    Vali Hasan Şıldak başkanlığında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2022 yılında yürütülen proje ve çalışmaların değerlendirildiği, bununla birlikte  2023 yılı planlama ve hedeflerin ele alındığı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.    Bigadiç İlçesinde yapılan toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan,Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.    Toplantı, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan’ın 2022 yılı çalışmalarıyla ilgili sunumu ile başladı. İlçe müdürlerinden yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bilgiler alan Şıldak toplantıda yaptığı değerlendirmede, İlçe Müdürlüklerinin İl Müdürlüğü koordinasyonunda İlin tamamını kapsayacak çeşitlilikte çok güzel ve güçlü çalışmalara imza attığını görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Şıldak, "Balıkesir; tarım ve hayvancılık alanında ülkemizin en zengin imkanlara ve potansiyele sahip, ürün çeşitliliği çok üst seviyede olan ender İllerinden biri. İlimizin bu zengin coğrafyasında gelişen sulama imkânları ve üretimdeki güçlü organizasyon yapısıyla, kendine güvenen çiftçisiyle iyi giden bir süreç var. Tarım Müdürlüğümüz özellikle son yıllarda uyguladığı çalışmalar ve oluşturduğu işbirlikleriyle bir sinerji oluşturuyor. Ben de bundan büyük mutluluk duyuyorum."ifadelerini kullandı.    Balıkesir’in tarım ve hayvancılıkta oldukça iyi bir durumda olduğunun altını çizen Şıldak, "Alana hakim olmak apayrı bir güç. Balıkesir'de bunun gerçekleştiğini görüyorum. Hayvancılık ve tarımda çiftçiyi cesaretlendirici, yenilikçi alanları öne çıkaran proje çalışmaları ile bunları gerçekleştirmiş oluyoruz. İlçelerimizin de İlin bu temposuna ayak uydurduğu, mikro düzeydeki projeli çalışmalara imza atmalarını bekliyoruz." şeklinde konuştu.    Her ilçenin ayrı bir zenginlik içerdiğini sözlerine ekleyen Vali Şıldak, "İlçelerimizin tarımsal açıdan kendine özgün karakterleri var. Çalışma alanı çok geniş. Her ilçemizin birkaç ayrı ana dalda çalışma yürütmesi mümkün. Bu zenginliklerle birlikte istekli, arzulu, ne yaptığını bilen, bilinçli bir kadro var. İnsanımıza, çiftçimize faydalı olmaya devam edin. Yaptığınız her çalışma çok özel ve değerlidir. Her biri bir sonuç doğuruyor ve karşılık buluyor. Böyle bir tarım teşkilatının çiftçinin yanında olması onları mutlu ve memnun eder. Siz de bu enerjinizi hiç kaybetmeyin." diye konuştu.
Vali Hasan Şıldak başkanlığında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2022 yılında yürütülen proje ve çalışmaların değerlendirildiği, bununla birlikte 2023 yılı planlama ve hedeflerin ele alındığı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Vali Hasan Şıldak başkanlığında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2022 yılında yürütülen proje ve çalışmaların değerlendirildiği, bununla birlikte 

2023 yılı planlama ve hedeflerin ele alındığı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 

 

Bigadiç İlçesinde yapılan toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan,Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı. 

 

Toplantı, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan’ın 2022 yılı çalışmalarıyla ilgili sunumu ile başladı. İlçe müdürlerinden yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bilgiler alan Şıldak toplantıda yaptığı değerlendirmede,

İlçe Müdürlüklerinin İl Müdürlüğü koordinasyonunda İlin tamamını kapsayacak çeşitlilikte çok güzel ve güçlü çalışmalara imza attığını görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Şıldak, "Balıkesir; tarım ve hayvancılık alanında ülkemizin en zengin imkanlara ve potansiyele sahip, ürün çeşitliliği çok üst seviyede olan ender İllerinden biri. İlimizin bu zengin coğrafyasında gelişen sulama imkânları ve üretimdeki güçlü organizasyon yapısıyla, kendine güvenen çiftçisiyle iyi giden bir süreç var. Tarım Müdürlüğümüz özellikle son yıllarda uyguladığı çalışmalar ve oluşturduğu işbirlikleriyle bir sinerji oluşturuyor. Ben de bundan büyük mutluluk duyuyorum."ifadelerini kullandı. 

 

Balıkesir’in tarım ve hayvancılıkta oldukça iyi bir durumda olduğunun altını çizen Şıldak, "Alana hakim olmak apayrı bir güç. Balıkesir'de bunun gerçekleştiğini görüyorum. Hayvancılık ve tarımda çiftçiyi cesaretlendirici, yenilikçi alanları öne çıkaran proje çalışmaları ile bunları gerçekleştirmiş oluyoruz. İlçelerimizin de İlin bu temposuna ayak uydurduğu, mikro düzeydeki projeli çalışmalara imza atmalarını bekliyoruz." şeklinde konuştu. 

 

Her ilçenin ayrı bir zenginlik içerdiğini sözlerine ekleyen Vali Şıldak, "İlçelerimizin tarımsal açıdan kendine özgün karakterleri var. Çalışma alanı çok geniş. Her ilçemizin birkaç ayrı ana dalda çalışma yürütmesi mümkün. Bu zenginliklerle birlikte istekli, arzulu, ne yaptığını bilen, bilinçli bir kadro var. İnsanımıza, çiftçimize faydalı olmaya devam edin. Yaptığınız her çalışma çok özel ve değerlidir. Her biri bir sonuç doğuruyor ve karşılık buluyor. Böyle bir tarım teşkilatının çiftçinin yanında olması onları mutlu ve memnun eder. Siz de bu enerjinizi hiç kaybetmeyin." diye konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.