Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TALİMAT BALIKESİR’DE GEÇERLİ DEĞİL Mİ?

EĞİTİM 06.10.2022 - 18:46, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:48
 

TALİMAT BALIKESİR’DE GEÇERLİ DEĞİL Mİ?

MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER’E RAĞMEN YARDIMCI KAYNAK YÖNLENDİRMESİ YAPAN OKULLARA NE İŞLEM YAPILACAK
Milli Eğitim Bakanının talimatını dinlememe cesaretini gösterip kaynak kitap kullananlar kimler? Milli Eğitim Bakanlığının resmi yazısına rağmen Balıkesir ilinde okullarda sistematik şekilde öğrencilere aldırılan kaynak kitaplar, yönlendirildikleri yayınevleri ve kuruluşları bir daha ki sayımızda hiç şüpheye yer bırakmayacak netlikte tek tek belirteceğiz. Balıkesir’in hangi gözde okulları Mili Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER imzalı resmi yazıya rağmen bu cesaretli işlemleri yapabilmekte. Balıkesir İl Milli Eğitim müdürlüğünün bu okul idarecilerine inceleme veya soruşturma açıp açmayacağını hep beraber takip edeceğiz. Genelgede belirtildiği gibi valilikçe de gerekli tedbirlerle ilgili talimatların verildiği ile ilgili hiç şüphemiz yok. Talimat ve tedbirlere rağmen; Balıkesir’de gözde okullar hangi kaynak kitapları sistematik kullanıyor, kitaplar nereden alınıyor, toplu kitap siparişi verenler kimler, kitap almaya giden ailelere kitabı teslim ederken öğrencinin okul ve sınıfı sorulup kayıt alınıyor mu, ailelere gönderilen mesajlarda ne yazıyor, ingilizce ve diğer kaynak kitaplarda en popüler olanı hangisi, neden?
MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER’E RAĞMEN YARDIMCI KAYNAK YÖNLENDİRMESİ YAPAN OKULLARA NE İŞLEM YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanının talimatını dinlememe cesaretini gösterip kaynak kitap kullananlar kimler?

Milli Eğitim Bakanlığının resmi yazısına rağmen Balıkesir ilinde okullarda sistematik şekilde öğrencilere aldırılan kaynak kitaplar, yönlendirildikleri yayınevleri ve kuruluşları bir daha ki sayımızda hiç şüpheye yer bırakmayacak netlikte tek tek belirteceğiz.

Balıkesir’in hangi gözde okulları Mili Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER imzalı resmi yazıya rağmen bu cesaretli işlemleri yapabilmekte. Balıkesir İl Milli Eğitim müdürlüğünün bu okul idarecilerine inceleme veya soruşturma açıp açmayacağını hep beraber takip edeceğiz. Genelgede belirtildiği gibi valilikçe de gerekli tedbirlerle ilgili talimatların verildiği ile ilgili hiç şüphemiz yok.

Talimat ve tedbirlere rağmen; Balıkesir’de gözde okullar hangi kaynak kitapları sistematik kullanıyor, kitaplar nereden alınıyor, toplu kitap siparişi verenler kimler, kitap almaya giden ailelere kitabı teslim ederken öğrencinin okul ve sınıfı sorulup kayıt alınıyor mu, ailelere gönderilen mesajlarda ne yazıyor, ingilizce ve diğer kaynak kitaplarda en popüler olanı hangisi, neden?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.