Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM ÖNERGESİ GÜNDEME ALINMADI

SİYASET 17.11.2022 - 16:54, Güncelleme: 17.11.2022 - 16:54
 

SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM ÖNERGESİ GÜNDEME ALINMADI

SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM ÖNERGESİ GÜNDEME ALINMADI
BASKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda CHP ve İYİ Parti’li Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri’nin verdiği suya yüzde 50 indirim önergesi gündeme alınmaması üzerine tepkiler yükseldi. AKP ve MHP'li meclis üyeleri salonu terk etti. Üstüne bir de salonun ışıkları kapatılarak, Millet İttifakı meclis üyeleri karanlıkta bırakıldı. Bu antidemokratik tutumla Balıkesir ve ilçelerinde yasayanlar Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan illerden birinin halkı olmaya mahkum edildi. CHP ve İYİ Parti’li Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri, Balıkesir halkının haklarını korumasını engelleyen Cumhur İttifakı üyesi belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve BASKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılmayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı bu yanlıştan dönmeye davet etti. 10 KASIM KONUŞMASI MECLİSİ GERMİŞ, CHP VE İYİ PARTİ SALONU TERK ETMİŞTİ Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, grubu bulunan partilerin sözcülerinin 10 Kasım Atatürk’ü anma konuşmalarında, AKP Grubu Sözcüsü ve Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin’in “Sürekli Atatürk, Atatürk diyerek, Atatürk’ün veciz sözlerini sloganlaştırarak, onun mirasına, onun hatırasına sahip çıkamayız. Biz bu kavramları lafla istismarını yapmadan hızla yerel yönetimlerde icraatlarımızla, genel yönetimlerde her alanda gerçekleştirerek çalışıyoruz” sözlerine CHP ve İYİ Parti Grubu tepki göstererek meclis salonunu terk etmişlerdi.
SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM ÖNERGESİ GÜNDEME ALINMADI

BASKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda CHP ve İYİ Parti’li Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri’nin verdiği suya yüzde 50 indirim önergesi gündeme alınmaması üzerine tepkiler yükseldi. AKP ve MHP'li meclis üyeleri salonu terk etti. Üstüne bir de salonun ışıkları kapatılarak, Millet İttifakı meclis üyeleri karanlıkta bırakıldı.

Bu antidemokratik tutumla Balıkesir ve ilçelerinde yasayanlar Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan illerden birinin halkı olmaya mahkum edildi. CHP ve İYİ Parti’li Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri, Balıkesir halkının haklarını korumasını engelleyen Cumhur İttifakı üyesi belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve BASKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılmayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı bu yanlıştan dönmeye davet etti.

10 KASIM KONUŞMASI MECLİSİ GERMİŞ, CHP VE İYİ PARTİ SALONU TERK ETMİŞTİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, grubu bulunan partilerin sözcülerinin 10 Kasım Atatürk’ü anma konuşmalarında, AKP Grubu Sözcüsü ve Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin’in “Sürekli Atatürk, Atatürk diyerek, Atatürk’ün veciz sözlerini sloganlaştırarak, onun mirasına, onun hatırasına sahip çıkamayız. Biz bu kavramları lafla istismarını yapmadan hızla yerel yönetimlerde icraatlarımızla, genel yönetimlerde her alanda gerçekleştirerek çalışıyoruz” sözlerine CHP ve İYİ Parti Grubu tepki göstererek meclis salonunu terk etmişlerdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.