Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sokak köpeği Messi cenazelere katılıyor

DİĞER 05.05.2023 - 11:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 11:37
 

Sokak köpeği Messi cenazelere katılıyor

Manyas'ın Akçaova Mahallesi'ne iki yıl önce bırakılan ve mahalle halkı tarafından bakılıp beslenen sokak köpeğine bölge sakinleri “Messi” adını vermişti. Messi, mahalledeki tüm cenazelere katılması ile tanınıyor.
Akçaova Mahallesi Muhtarı Bahattin Doğrul, “Messi iki yıldan beri mahallemizden kim vefat ettiyse salanın okunmasıyla birlikte soluğu cenaze evinde alıyor, helallik alınıp, dua ederken bekliyor ve sonrasında bizimle birlikte mezarlığa kadar gelip, cenaze defnedilene kadar oradan ayrılmıyor. Defin işleminden sonra da cemaatle beraber mezarlıktan ayrılarak, mahalle içerisinde dolaşmayı sürdürüyor. Biz zaten cenazelerimizde Messi’yi göremezsek telaşeye kapılıyoruz, ancak o bir yerlerden çıkıp cenazeye yetişiyor.” Sokak köpeğinin mahalledeki tüm cenazelere katılması mahalle halkı tarafından ilgiyle karşılanıyor. Halk, Messi’nin bu hareketini vefa örneği olarak değerlendiriyor.
Manyas'ın Akçaova Mahallesi'ne iki yıl önce bırakılan ve mahalle halkı tarafından bakılıp beslenen sokak köpeğine bölge sakinleri “Messi” adını vermişti. Messi, mahalledeki tüm cenazelere katılması ile tanınıyor.

Akçaova Mahallesi Muhtarı Bahattin Doğrul, “Messi iki yıldan beri mahallemizden kim vefat ettiyse salanın okunmasıyla birlikte soluğu cenaze evinde alıyor, helallik alınıp, dua ederken bekliyor ve sonrasında bizimle birlikte mezarlığa kadar gelip, cenaze defnedilene kadar oradan ayrılmıyor. Defin işleminden sonra da cemaatle beraber mezarlıktan ayrılarak, mahalle içerisinde dolaşmayı sürdürüyor. Biz zaten cenazelerimizde Messi’yi göremezsek telaşeye kapılıyoruz, ancak o bir yerlerden çıkıp cenazeye yetişiyor.”
Sokak köpeğinin mahalledeki tüm cenazelere katılması mahalle halkı tarafından ilgiyle karşılanıyor. Halk, Messi’nin bu hareketini vefa örneği olarak değerlendiriyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.