Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SEVİYESİZ VE HADSİZ

SİYASET 08.12.2022 - 18:07, Güncelleme: 08.12.2022 - 18:07
 

SEVİYESİZ VE HADSİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Dursunbey İlçe Başkanı Murat İNAN gündeme dair açıklama yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Dursunbey İlçe Başkanı Murat İNAN gündeme dair açıklama yaptı. Murat İNAN yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi' nin grup toplantısında yapmış olduğu "Zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal ve ekonomik huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyiz. Vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısındayız. Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’ yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine de inanıyoruz. Genel Başkanımızın  bu kıymetli açıklamalarından hemen sonra; Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün  kurmuş olduğu Türkiye  Cumhuriyetinin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisine Bim icra kurulu üyesi Galip Aykaç denen zatın  SEVİYESİZ VE HADSİZCE yapmış olduğu açıklamasından dolayı esefle kınıyorum. Geçmişte zincir marketlere değil, yerel esnafımıza sahip çıkma çağrıları yapmıştık. Bugünde milletimizi ve tüm ilçe halkımızı yerel esnafımıza sahip çıkmaya çağırıyor, milletimizi serveti ile parası ile terbiye etmeye kalkan bu kokuşmuş zihniyeti boykot etmeye davet ediyorum.”dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi Dursunbey İlçe Başkanı Murat İNAN gündeme dair açıklama yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Dursunbey İlçe Başkanı Murat İNAN gündeme dair açıklama yaptı.

Murat İNAN yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi' nin grup toplantısında yapmış olduğu "Zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal ve ekonomik huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyiz. Vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısındayız. Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’ yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine de inanıyoruz.

Genel Başkanımızın  bu kıymetli açıklamalarından hemen sonra; Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün  kurmuş olduğu Türkiye  Cumhuriyetinin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisine Bim icra kurulu üyesi Galip Aykaç denen zatın  SEVİYESİZ VE HADSİZCE yapmış olduğu açıklamasından dolayı esefle kınıyorum.

Geçmişte zincir marketlere değil, yerel esnafımıza sahip çıkma çağrıları yapmıştık. Bugünde milletimizi ve tüm ilçe halkımızı yerel esnafımıza sahip çıkmaya çağırıyor, milletimizi serveti ile parası ile terbiye etmeye kalkan bu kokuşmuş zihniyeti boykot etmeye davet ediyorum.”dedi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.