Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SERKAN SARI EDREMİTTE!

SİYASET 09.09.2022 - 17:48, Güncelleme: 09.09.2022 - 17:48
 

SERKAN SARI EDREMİTTE!

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Edremit Atatürk Gençlik Merkezi Açılışı, CHP’nin 99. Yıl Dönümünü ve Edremit’in kurtuluşunun 100. yılı kutladı.
İl Başkanı Serkan Sarı Atatürk Gençlik Merkezi Açılıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Edremit Belediyemizin düzenlemiş olduğu Atatürk Gençlik Merkezi’nin açılışına İl yöneticilerimiz Kamuran Taşdemirel, Hüseyin Yenitürk, Yusuf Kaplan, İlçe Başkanımız Deniz Onur Özcan, ilçe Gençlik Kolları Başkanımız Şermin Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkan Vekilimiz Zehra Şensöz, önceki dönem Milletvekilimiz Mehmet Tüm, ilçe yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz ve partililerimizle birlikte katıldık. İlçemize gençlerimiz için bu güzel kültür merkezini kazandıran Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.     Edremit deki ziyaretlerine devam eden İl Başkanı Serkan Sarı, CHP’nin 99. yaşını ve Edremit’in Kurtuluşunun 100. yılıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “CHP’nin kuruluşunun 99. Yıl dönümü, Edremit ilçemizin kurtuluşunun 100. Yıl dönümünde partimizin düzenlemiş olduğu çelenk sunum programına, daha sonrada ilçe başkanlığımızda kutlama programına katıldık.” dedi.
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Edremit Atatürk Gençlik Merkezi Açılışı, CHP’nin 99. Yıl Dönümünü ve Edremit’in kurtuluşunun 100. yılı kutladı.

İl Başkanı Serkan Sarı Atatürk Gençlik Merkezi Açılıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “ Edremit Belediyemizin düzenlemiş olduğu Atatürk Gençlik Merkezi’nin açılışına İl yöneticilerimiz Kamuran Taşdemirel, Hüseyin Yenitürk, Yusuf Kaplan, İlçe Başkanımız Deniz Onur Özcan, ilçe Gençlik Kolları Başkanımız Şermin Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkan Vekilimiz Zehra Şensöz, önceki dönem Milletvekilimiz Mehmet Tüm, ilçe yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz ve partililerimizle birlikte katıldık. İlçemize gençlerimiz için bu güzel kültür merkezini kazandıran Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Edremit deki ziyaretlerine devam eden İl Başkanı Serkan Sarı, CHP’nin 99. yaşını ve Edremit’in Kurtuluşunun 100. yılıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “CHP’nin kuruluşunun 99. Yıl dönümü, Edremit ilçemizin kurtuluşunun 100. Yıl dönümünde partimizin düzenlemiş olduğu çelenk sunum programına, daha sonrada ilçe başkanlığımızda kutlama programına katıldık.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.