Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SEL ARAÇLARI SÜRÜKLEDİ

DÜNYA 28.04.2023 - 10:04, Güncelleme: 28.04.2023 - 10:04
 

SEL ARAÇLARI SÜRÜKLEDİ

SEL ARAÇLARI SÜRÜKLEDİ
Bigadiç ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonucu meydana gelen sel araçları sürükledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından akşam saatlerinde ilçe merkezinde yoğun sağanak yaşandı. Sağanak nedeniyle kentin merkezindeki deve boğan deresi taştı, yaşanan taşkınla oluşan sel nedeni ile araçlar sürüklendi. Taşkın sonucu birçok araç kullanılamaz hale geldi. Ayrıca bodrum katlarındaki evlerde ve işyerlerinde ciddi maddi hasarlar oluştu. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da ilçeye giderek incelemelerde bulundu. Şıldak, "Akşam saatlerinde Bigadiç İlçemizde yaşanan aşırı yağış nedeniyle meydana gelen taşkın olayına belediye, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz tarafından hızlı şekilde yapılan müdahaleyi yerinde takip ettik" dedi. Bigadiç belediyesi bu dere için neden tedbir almadı, bu ihmalin kaynağı nedir bilinmez. Belediye Başkanı İsmail AVCU bu saatten sonra bir şeyler yapar mı hep birlikte göreceğiz. Ayrıca mazgalların tıkalı olmasından kaynaklı her yıl bu tarz sellerin olduğu söyleniyor.
SEL ARAÇLARI SÜRÜKLEDİ

Bigadiç ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonucu meydana gelen sel araçları sürükledi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından akşam saatlerinde ilçe merkezinde yoğun sağanak yaşandı. Sağanak nedeniyle kentin merkezindeki deve boğan deresi taştı, yaşanan taşkınla oluşan sel nedeni ile araçlar sürüklendi. Taşkın sonucu birçok araç kullanılamaz hale geldi. Ayrıca bodrum katlarındaki evlerde ve işyerlerinde ciddi maddi hasarlar oluştu.


Balıkesir Valisi Hasan Şıldak da ilçeye giderek incelemelerde bulundu. Şıldak, "Akşam saatlerinde Bigadiç İlçemizde yaşanan aşırı yağış nedeniyle meydana gelen taşkın olayına belediye, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz tarafından hızlı şekilde yapılan müdahaleyi yerinde takip ettik" dedi.

Bigadiç belediyesi bu dere için neden tedbir almadı, bu ihmalin kaynağı nedir bilinmez. Belediye Başkanı İsmail AVCU bu saatten sonra bir şeyler yapar mı hep birlikte göreceğiz. Ayrıca mazgalların tıkalı olmasından kaynaklı her yıl bu tarz sellerin olduğu söyleniyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.