Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SARAYIN IŞIKLARINI KAPATIN

SİYASET 24.11.2022 - 17:49, Güncelleme: 24.11.2022 - 17:49
 

SARAYIN IŞIKLARINI KAPATIN

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin oylarıyla reddedildi.
Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin oylarıyla reddedildi. Cumhuriyet Halk Partisi yaz saati uygulamasının kaldırılması için önerge verdi ama önerge reddedildi. CHP’li Ahmet Akın, “Tasarruf için sarayın ışıklarını kapatın” dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; kalıcı yaz saati uygulaması ile ilgili verilen önergenin AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedilmesine tepki göstererek basın açıklaması yaptı. Ahmet Akın, “Milletimizin bu uygulamanın kaldırılması yönündeki talebi iktidar tarafından inatla görmezden geliniyor. Bu uygulamanın toplumun hayatını adete eziyete çevirdi. Biz Milletimize söz veriyoruz; iktidara geldiğimizde 90 gün içerisinde bu uygulamayı kaldırarak, karanlığa son vereceğiz. Kış geldi artık karanlıkta uyanmaya başladık. Sabahları çocuklarımız, işe giden kadınlarımız karanlığa kalkıyor. Akşam olunca da karanlıkta evlerine dönüyorlar. Yani bir nevi gün yüzü görmüyorlar.” diye konuştu. Kalıcı yaz saati uygulamasında tasarruf olmadığına değinen Ahmet Akın, “sarayın” ışıkları haftada bir gün kapatılırsa yeterli tasarrufun sağlanacağına işaret ederek, şunları dile getirdi; “Oxford Enerji Araştırmaları Enstitüsü bir araştırma yapıyor. 2012 ile 2022 yılları arasındaki verileri inceliyor. Veriler ‘Kalıcı yaz saati uygulamasıyla alakalı bir tasarruf sağlanmadığı anlaşılmaktadır. Uygulamanın elektrik tüketimi üzerinde gözlemlenir hiçbir etkisi yoktur.’ diyor. Yani tasarruf yok, ne var? Büyük bir inat var” dedi.  
Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin oylarıyla reddedildi.

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin oylarıyla reddedildi. Cumhuriyet Halk Partisi yaz saati uygulamasının kaldırılması için önerge verdi ama önerge reddedildi. CHP’li Ahmet Akın, “Tasarruf için sarayın ışıklarını kapatın” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; kalıcı yaz saati uygulaması ile ilgili verilen önergenin AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedilmesine tepki göstererek basın açıklaması yaptı.

Ahmet Akın, “Milletimizin bu uygulamanın kaldırılması yönündeki talebi iktidar tarafından inatla görmezden geliniyor. Bu uygulamanın toplumun hayatını adete eziyete çevirdi. Biz Milletimize söz veriyoruz; iktidara geldiğimizde 90 gün içerisinde bu uygulamayı kaldırarak, karanlığa son vereceğiz.

Kış geldi artık karanlıkta uyanmaya başladık. Sabahları çocuklarımız, işe giden kadınlarımız karanlığa kalkıyor. Akşam olunca da karanlıkta evlerine dönüyorlar. Yani bir nevi gün yüzü görmüyorlar.” diye konuştu.

Kalıcı yaz saati uygulamasında tasarruf olmadığına değinen Ahmet Akın, “sarayın” ışıkları haftada bir gün kapatılırsa yeterli tasarrufun sağlanacağına işaret ederek, şunları dile getirdi; “Oxford Enerji Araştırmaları Enstitüsü bir araştırma yapıyor. 2012 ile 2022 yılları arasındaki verileri inceliyor. Veriler ‘Kalıcı yaz saati uygulamasıyla alakalı bir tasarruf sağlanmadığı anlaşılmaktadır. Uygulamanın elektrik tüketimi üzerinde gözlemlenir hiçbir etkisi yoktur.’ diyor. Yani tasarruf yok, ne var? Büyük bir inat var” dedi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.