Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

REKTÖR HOCA ÖZEL KALEM HARCAMAN 10 MİLYON OLMUŞ. HAYIRDIR…

GÜNDEM 02.06.2023 - 12:58, Güncelleme: 02.06.2023 - 12:58
 

REKTÖR HOCA ÖZEL KALEM HARCAMAN 10 MİLYON OLMUŞ. HAYIRDIR…

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel OĞURLU, bu yazım sizinle ilgili ilk yazım. Ben yazılarımı genellikle seri şeklinde yazmayı severim. Umarım yazdıklarımız tarafınızca değerlendirilerek gerekli işlemler yapılır.
Sayın Prof. Dr. Yücel OĞURLU siz rektörlük makamının acemisi değilsiniz. Bu sizin 3. Rektörlüğünüz. Rektörlüğün ne olduğunu, bir üniversitenin nasıl yönetileceğini en iyi siz bilirsiniz. Balıkesir üniversitesi rektörü olmadan öncede üniversiteyi, şehri araştırıp, size sunulan dosyaları incelediğinizden eminiz. Talip olmak demek her şeyi ile  o makamı istiyorum demektir. Yok ben onu bilmiyordum, bunu bilmiyordum deme iddianız olamaz. Koltuğa oturalı artık 5 ay oluyor. Şehir sizden çok umutluydu ve umudunu kaybetmek istemiyor. Ve çok iş bekliyor. Kendinize yardımcı olarak seçtiğiniz isimlerin 3’ü de rektörlük makamı için aday olmuş isimler ve üniversiteyi iyi bilen akademisyenler. İçlerinden bir tanesine hazır rapor bile verdik. O kendisini bilir. Gerçi insan makama oturunca değişiyor. Beni uyarmışlardı ama dinlememiştim. Sıkıntı yok günü geldi mi onu da yazmaya başlarız. Biz de her şey evraklı ve dosya halindedir. Yardımcılarınıza sorabilirsiniz. Bu yazımda çok isim ve içerik yazmayacağım ama diğer yazılarımda doğrudan isimler, makamlar vb. her şeyi yazacağımdan emin olabilirsiniz. Amacımız yazılarımızı mümkün mertebe eleştirel dozda bırakıp üniversite için iyi şeyler olması sağlamak. En üst makamda da siz olduğunuz için sürekli siz manşet olacaksınız. Buda normal bir durum. Birimlerle ve şahıslarla ilgili yazılarımızda konunun muhatabı manşet olur. Gelelim bu sayımızın konu başlığına. ÖZEL KALEMİNİZİN 10 MİLYONLUK HARCAMASI. Evet tekrar yazıyoruz 10 milyonluk harcama. 4 aylık harcamadan bahsediyoruz. Hocam hayırdır bu neyin harcaması. Yeni bir binamı yapıyor özel kaleminiz. Bunlar neyin harcaması? Her ay düzenli olarak mal alımı yapılmış rakam milyonlar, her ay sürekli onarım işi alınmış maşallah milyonlar, sürekli hizmet alımı yine milyonlar harcanmış. Yaklaşık 10 milyonluk harcama yapılmış. Biz büyükşehiri eleştiriyoruz yıllık 10 milyon özel kalem harcaması olur diye ama maşallah siz 4 ayda bunu harcamışsınız. Eğer haberiniz yok ise lütfen konuyu inceletin ve sorumluları için gerekli işlemleri yaptırın. Ama bilginiz var ve müsaade ediyorsanız yolunuz açık olsun. Haber. Mustafa GÖKÇE  
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel OĞURLU, bu yazım sizinle ilgili ilk yazım. Ben yazılarımı genellikle seri şeklinde yazmayı severim. Umarım yazdıklarımız tarafınızca değerlendirilerek gerekli işlemler yapılır.

Sayın Prof. Dr. Yücel OĞURLU siz rektörlük makamının acemisi değilsiniz. Bu sizin 3. Rektörlüğünüz. Rektörlüğün ne olduğunu, bir üniversitenin nasıl yönetileceğini en iyi siz bilirsiniz. Balıkesir üniversitesi rektörü olmadan öncede üniversiteyi, şehri araştırıp, size sunulan dosyaları incelediğinizden eminiz. Talip olmak demek her şeyi ile  o makamı istiyorum demektir. Yok ben onu bilmiyordum, bunu bilmiyordum deme iddianız olamaz.

Koltuğa oturalı artık 5 ay oluyor. Şehir sizden çok umutluydu ve umudunu kaybetmek istemiyor. Ve çok iş bekliyor. Kendinize yardımcı olarak seçtiğiniz isimlerin 3’ü de rektörlük makamı için aday olmuş isimler ve üniversiteyi iyi bilen akademisyenler. İçlerinden bir tanesine hazır rapor bile verdik. O kendisini bilir. Gerçi insan makama oturunca değişiyor. Beni uyarmışlardı ama dinlememiştim. Sıkıntı yok günü geldi mi onu da yazmaya başlarız. Biz de her şey evraklı ve dosya halindedir. Yardımcılarınıza sorabilirsiniz. Bu yazımda çok isim ve içerik yazmayacağım ama diğer yazılarımda doğrudan isimler, makamlar vb. her şeyi yazacağımdan emin olabilirsiniz. Amacımız yazılarımızı mümkün mertebe eleştirel dozda bırakıp üniversite için iyi şeyler olması sağlamak. En üst makamda da siz olduğunuz için sürekli siz manşet olacaksınız. Buda normal bir durum. Birimlerle ve şahıslarla ilgili yazılarımızda konunun muhatabı manşet olur.

Gelelim bu sayımızın konu başlığına. ÖZEL KALEMİNİZİN 10 MİLYONLUK HARCAMASI. Evet tekrar yazıyoruz 10 milyonluk harcama. 4 aylık harcamadan bahsediyoruz. Hocam hayırdır bu neyin harcaması. Yeni bir binamı yapıyor özel kaleminiz. Bunlar neyin harcaması? Her ay düzenli olarak mal alımı yapılmış rakam milyonlar, her ay sürekli onarım işi alınmış maşallah milyonlar, sürekli hizmet alımı yine milyonlar harcanmış. Yaklaşık 10 milyonluk harcama yapılmış. Biz büyükşehiri eleştiriyoruz yıllık 10 milyon özel kalem harcaması olur diye ama maşallah siz 4 ayda bunu harcamışsınız. Eğer haberiniz yok ise lütfen konuyu inceletin ve sorumluları için gerekli işlemleri yaptırın. Ama bilginiz var ve müsaade ediyorsanız yolunuz açık olsun.

Haber. Mustafa GÖKÇE

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.