Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

RAPOR TAMAMLANDI!

GÜNDEM 25.08.2022 - 19:39, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

RAPOR TAMAMLANDI!

Uygulama otelinde ki skandallar ile ilgili soruşturma, inceleme raporu tamamlandı. Raporda bir çok şey yazıyor. İlgili kurumlar gerekli işlemleri yapacaktır.
Bizde gazete olarak üzerimize düşen görevi yerine getirip neler olduğunu yazmaya devam edeceğiz. Otele iş yapan firmalar, yapılan ödemeler, ödeme yöntemleri, ödeme usulsüzlük var mı, atılan imzalar, kim ne zaman nasıl imzalamış, imzalar usule uygun mu? Satın alma da usulsüzlük yapılmış mı? Kamu zararı var mı? Varsa kim nasıl kamu zararı oluşturdu? Bazı yetkili kişilerin hesaplarına yatırılmış paralar var mı? Mal varlıklarında artış olan var mı? Doğrudan teminler kimlere nasıl verilmiş, verilme şekli uygun mu? Doğrudan teminler ne zaman nasıl başlamış? Doğrudan teminler için birileri talimat vermiş mi? Doğrudan teminlerde kişisel çıkar var mı? Otelde çalışanların akrabalı ilişkisi kimlerde var? Kurum zarar ederken döner dağıtılır mı, dağıtılırsa nasıl dağıtılır belgeleri ile yayınlamaya devam edeceğiz.
Uygulama otelinde ki skandallar ile ilgili soruşturma, inceleme raporu tamamlandı. Raporda bir çok şey yazıyor. İlgili kurumlar gerekli işlemleri yapacaktır.

Bizde gazete olarak üzerimize düşen görevi yerine getirip neler olduğunu yazmaya devam edeceğiz. Otele iş yapan firmalar, yapılan ödemeler, ödeme yöntemleri, ödeme usulsüzlük var mı, atılan imzalar, kim ne zaman nasıl imzalamış, imzalar usule uygun mu?

Satın alma da usulsüzlük yapılmış mı?

Kamu zararı var mı? Varsa kim nasıl kamu zararı oluşturdu?

Bazı yetkili kişilerin hesaplarına yatırılmış paralar var mı? Mal varlıklarında artış olan var mı?

Doğrudan teminler kimlere nasıl verilmiş, verilme şekli uygun mu?

Doğrudan teminler ne zaman nasıl başlamış?

Doğrudan teminler için birileri talimat vermiş mi?

Doğrudan teminlerde kişisel çıkar var mı?

Otelde çalışanların akrabalı ilişkisi kimlerde var?

Kurum zarar ederken döner dağıtılır mı, dağıtılırsa nasıl dağıtılır belgeleri ile yayınlamaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.