Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

RADYOLOJİ YETERLİLİK BELGESİ VERİLDİ

DÜNYA 08.12.2022 - 18:00, Güncelleme: 08.12.2022 - 18:00
 

RADYOLOJİ YETERLİLİK BELGESİ VERİLDİ

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı, Türk Radyoloji Yeterlik Kurulu tarafından “Türk Radyoloji Yeterlik Belgesi” alarak bir kez daha akredite oldu.
Türk Radyoloji Yeterlik Kurulu, daha önce de 2019 yılında akredite olan Radyoloji Anabilim Dalına 2022 yılında yaptığı ziyarette; uzmanlık eğitimi, bu amaçla yapılan bilimsel faaliyetler, mevcut radyolojik cihazlar ve klinik fiziki şartlar çerçevesinde değerlendirdiği Anabilim Dalını yeniden akredite klinik olarak tescil etti. Geçerlilik süresi 5 yıl olan “Türk Radyoloji Yeterlik Belgesi”, 43. Ulusal Türk Radyoloji Kongresinde, BAÜN Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahar Yanık Keyik’e takdim edildi. Akreditasyon süreci ile ilgili bilgi veren Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahar Yanık Keyik, “Uygulanan ulusal ve uluslararası standartlara uygun eğitim programları ile Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimleri ile radyoloji uzmanlık eğitimlerinin belirli bir kalitede tutularak mesleki yetkinliğe sahip doktorlar yetiştirilmesinin anabilim dalı öğretim üyeleri tarafından önemsendiğini dile getirdi. Bu sayede bulundukları yerlerde üstün kalitede hizmet çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirebilecek bilgili doktorlar mezun edebileceğiz” dedi.
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı, Türk Radyoloji Yeterlik Kurulu tarafından “Türk Radyoloji Yeterlik Belgesi” alarak bir kez daha akredite oldu.

Türk Radyoloji Yeterlik Kurulu, daha önce de 2019 yılında akredite olan Radyoloji Anabilim Dalına 2022 yılında yaptığı ziyarette; uzmanlık eğitimi, bu amaçla yapılan bilimsel faaliyetler, mevcut radyolojik cihazlar ve klinik fiziki şartlar çerçevesinde değerlendirdiği Anabilim Dalını yeniden akredite klinik olarak tescil etti.

Geçerlilik süresi 5 yıl olan “Türk Radyoloji Yeterlik Belgesi”, 43. Ulusal Türk Radyoloji Kongresinde, BAÜN Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahar Yanık Keyik’e takdim edildi. Akreditasyon süreci ile ilgili bilgi veren Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahar Yanık Keyik, “Uygulanan ulusal ve uluslararası standartlara uygun eğitim programları ile Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimleri ile radyoloji uzmanlık eğitimlerinin belirli bir kalitede tutularak mesleki yetkinliğe sahip doktorlar yetiştirilmesinin anabilim dalı öğretim üyeleri tarafından önemsendiğini dile getirdi. Bu sayede bulundukları yerlerde üstün kalitede hizmet çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirebilecek bilgili doktorlar mezun edebileceğiz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.