Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özlem Ural’a İmzalı Kitap!

GÜNDEM 28.08.2022 - 13:50, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Özlem Ural’a İmzalı Kitap!

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural’a, Dr. H. Sami Özverinli imzali kitap gönderdi.
İl Başkanı Özlem Ural’ın yaptığı açıklama, “Çok Kıymetli Genel Başkan Danışmanımız ve İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Hasan Sami Özvarinli ‘ye imzalı olarak gönderdiği kıymetli kitabı “ TÖRE “ için çok teşekkür ediyoruz. Kendisini eğitimlerde ve sohbetlerde dinlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz, kitabını da aynı düşüncelerle bir çırpıda okuyup hatta baş ucu kitabı yapıp çok şey öğreneceğimize eminim. Kaleminize ve yüreğinize sağlık hocam.”dedi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural’a, Dr. H. Sami Özverinli imzali kitap gönderdi.

İl Başkanı Özlem Ural’ın yaptığı açıklama, “Çok Kıymetli Genel Başkan Danışmanımız ve İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Hasan Sami Özvarinli ‘ye imzalı olarak gönderdiği kıymetli kitabı “ TÖRE “ için çok teşekkür ediyoruz.

Kendisini eğitimlerde ve sohbetlerde dinlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz, kitabını da aynı düşüncelerle bir çırpıda okuyup hatta baş ucu kitabı yapıp çok şey öğreneceğimize eminim. Kaleminize ve yüreğinize sağlık hocam.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.