Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OTELE CEZA KESİLDİ

GÜNDEM 24.11.2022 - 18:38, Güncelleme: 24.11.2022 - 18:38
 

OTELE CEZA KESİLDİ

CEZADAN KAYNAKLANAN KAMU ZARARINI KİM ÖDEYECEK
Skandalları bitmeyen Uygulama Otelinde yine bir skandal yaşandı ve Tarım Müdürlüğü tarafından CEZA KESİLDİ. Cezanın kesilme nedeni bir otel için skandal. Olay Salı günü meydana geldi. Otele gelen Tarım Müdürlüğü görevlileri bazı incelemeler yaptıktan sonra otele ceza kestiler. Kesilen cezanın miktarı ve şartlarının uygunluğu ayrıca soruşturulabilir. Aslında neden ve ne kadar ceza kesildiğini biliyoruz ama buradan yazamıyoruz. İlgili makamlarda ki kişiler neden ceza kesildiğini kendileri öğrenebilirler. Burası; devletin yeni yaptırdığı ve her şeyin sıfırdan kurulduğu bir bina. Aklınıza gelebilecek her şey yeni. Peki ceza neden kesildi? Bu cezanın sorumlusu kim, sorumlu şefi kim? Görevini ihmal edenler kimler? Ortaya çıkan kamu zararını kim ödeyecek? Otelde soruşturmadan geçilmiyor. Sürekli bir soruşturma curcunası var. Birde bunun üstüne yaşanan kavga var, daha ötesi kesilen ceza var, bazı şahıslar hakkında açılan davalar var…yani sonu olmayan girdap gibi. Bu sorunlar yumağına kim dur diyecek. Birileri sanki burası durulmasın istiyor gibi.   Biz buradan halk adına makam sahipleri bazı sorular soralım. İlçe Milli Eğitim Müdürü SAMİ GÜNNÜ; sizin bu cezadan haberiniz var mı? Sorunlar dağ gibi oldu neden gerekli düzenlemeleri müdahaleleri yapmıyorsunuz? Size engel olan birileri mi var? Karesi Kaymakamı METİN ARSLANBAŞ; müfettişlerin ön incelemeleri ne oldu. Raporlar size gelmedi mi? Ön inceleme sonucuna göre kaymakamın soruşturma izni verip vermeyeceğini merak ediyor. Otel ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz.   İl Milli Eğitim Müdürü ALİ TATLI; Otelde yaşanan o kadar çok olay oldu ki ve siz hepsini biliyorsunuz hala müdahale etmeyecek misiniz? Emin olun bu işin sonu MİLLİ EĞİTİM olarak size yansır. Balıkesir Valimiz HASAN ŞILDAK; Size otelde yaşananlar ile ilgili bilgi geliyor mu? Müfettişlerin ön incelemeleri, yaşanan kavga, akraba konusu, kesilen ceza, Salı günü kesilen cezanın neden kesildiğini bilseniz eminim sizde rahatsız olursunuz. Eğer bilgi gelmiyorsa bir yerde gerçekten sıkıntı var ve size ulaştırmak istemiyorlar demektir. LÜTFEN CEZAYI SORUN. Sayın vekillerimiz; siz Balıkesir için bir değer olan uygulama otelinde yaşananlar için siz ne düşünüyorsunuz?   Sayın Valim; otelde yapılan toplu yemekten kaynaklanan zehirlenme olduğu, ambulansların okula gittiği iddiası var. Eminim hastane ve jandarma kayıtları duruyordur. Dökümanlara ulaşmaya çalışıyoruz.  
CEZADAN KAYNAKLANAN KAMU ZARARINI KİM ÖDEYECEK

Skandalları bitmeyen Uygulama Otelinde yine bir skandal yaşandı ve Tarım Müdürlüğü tarafından CEZA KESİLDİ. Cezanın kesilme nedeni bir otel için skandal.

Olay Salı günü meydana geldi. Otele gelen Tarım Müdürlüğü görevlileri bazı incelemeler yaptıktan sonra otele ceza kestiler. Kesilen cezanın miktarı ve şartlarının uygunluğu ayrıca soruşturulabilir. Aslında neden ve ne kadar ceza kesildiğini biliyoruz ama buradan yazamıyoruz. İlgili makamlarda ki kişiler neden ceza kesildiğini kendileri öğrenebilirler.

Burası; devletin yeni yaptırdığı ve her şeyin sıfırdan kurulduğu bir bina. Aklınıza gelebilecek her şey yeni. Peki ceza neden kesildi? Bu cezanın sorumlusu kim, sorumlu şefi kim? Görevini ihmal edenler kimler? Ortaya çıkan kamu zararını kim ödeyecek?

Otelde soruşturmadan geçilmiyor. Sürekli bir soruşturma curcunası var. Birde bunun üstüne yaşanan kavga var, daha ötesi kesilen ceza var, bazı şahıslar hakkında açılan davalar var…yani sonu olmayan girdap gibi. Bu sorunlar yumağına kim dur diyecek.

Birileri sanki burası durulmasın istiyor gibi.

 

Biz buradan halk adına makam sahipleri bazı sorular soralım.

İlçe Milli Eğitim Müdürü SAMİ GÜNNÜ; sizin bu cezadan haberiniz var mı? Sorunlar dağ gibi oldu neden gerekli düzenlemeleri müdahaleleri yapmıyorsunuz? Size engel olan birileri mi var?

Karesi Kaymakamı METİN ARSLANBAŞ; müfettişlerin ön incelemeleri ne oldu. Raporlar size gelmedi mi? Ön inceleme sonucuna göre kaymakamın soruşturma izni verip vermeyeceğini merak ediyor. Otel ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz.  

İl Milli Eğitim Müdürü ALİ TATLI; Otelde yaşanan o kadar çok olay oldu ki ve siz hepsini biliyorsunuz hala müdahale etmeyecek misiniz? Emin olun bu işin sonu MİLLİ EĞİTİM olarak size yansır.

Balıkesir Valimiz HASAN ŞILDAK; Size otelde yaşananlar ile ilgili bilgi geliyor mu? Müfettişlerin ön incelemeleri, yaşanan kavga, akraba konusu, kesilen ceza, Salı günü kesilen cezanın neden kesildiğini bilseniz eminim sizde rahatsız olursunuz. Eğer bilgi gelmiyorsa bir yerde gerçekten sıkıntı var ve size ulaştırmak istemiyorlar demektir. LÜTFEN CEZAYI SORUN.

Sayın vekillerimiz; siz Balıkesir için bir değer olan uygulama otelinde yaşananlar için siz ne düşünüyorsunuz?

 

Sayın Valim; otelde yapılan toplu yemekten kaynaklanan zehirlenme olduğu, ambulansların okula gittiği iddiası var. Eminim hastane ve jandarma kayıtları duruyordur. Dökümanlara ulaşmaya çalışıyoruz.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.