Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖMER HOCA NE YAPTIN SEN!!!

EĞİTİM 22.09.2022 - 20:10, Güncelleme: 22.09.2022 - 20:10
 

ÖMER HOCA NE YAPTIN SEN!!!

Uygulama otelinde sular durulmuyor? Kim neden olayların durmasını istemiyor?
Uygulama otelinde yaşanan skandal ile ilgili önceki müdür istifa etmiş yerine Ömer Aydın hoca vekaleten getirilmişti. Hatta göreve geldiğinde nasıl oldu ise DÖNER bile dağıtmıştı. İşin teknik kısmını kendileri biliyor. Ama günümüze geldiğimizde gördük ki olaylar hiçte öyle değilmiş. Mesela alacaklı firmalar otele protesto çekiyor ama itiraz eden olmuyor. Protestoya itiraz etmeyerek firmaya siz protestonuzda haklısınız kestiğiniz faturayı kabul ediyoruz, borcumuzu kabul ediyoruz denilmek isteniyor.  Peki protestoyu çeken firma kimin, neden itiraz edilmedi? Toplam tutar ne kadar? Ödenecek faiz ve avukatlık ücretleri ne kadar? Ne kadarlık bir kamu zararı ortaya çıkıyor? En önemlisi kesilen faturada ki işlemler gerçekleşmiş mi? Sonuç: haciz işlemi.   İlgili kurum amirleri eminiz ki gereğini yapacaktır.
Uygulama otelinde sular durulmuyor? Kim neden olayların durmasını istemiyor?

Uygulama otelinde yaşanan skandal ile ilgili önceki müdür istifa etmiş yerine Ömer Aydın hoca vekaleten getirilmişti. Hatta göreve geldiğinde nasıl oldu ise DÖNER bile dağıtmıştı. İşin teknik kısmını kendileri biliyor.

Ama günümüze geldiğimizde gördük ki olaylar hiçte öyle değilmiş. Mesela alacaklı firmalar otele protesto çekiyor ama itiraz eden olmuyor. Protestoya itiraz etmeyerek firmaya siz protestonuzda haklısınız kestiğiniz faturayı kabul ediyoruz, borcumuzu kabul ediyoruz denilmek isteniyor.  Peki protestoyu çeken firma kimin, neden itiraz edilmedi? Toplam tutar ne kadar? Ödenecek faiz ve avukatlık ücretleri ne kadar? Ne kadarlık bir kamu zararı ortaya çıkıyor? En önemlisi kesilen faturada ki işlemler gerçekleşmiş mi?

Sonuç: haciz işlemi.  

İlgili kurum amirleri eminiz ki gereğini yapacaktır.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.