Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Okullarda Güvenlik İlk Sırada Yer Alacak!

EĞİTİM 06.09.2022 - 23:17, Güncelleme: 06.09.2022 - 23:18
 

Okullarda Güvenlik İlk Sırada Yer Alacak!

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılının güven ortamı içerisinde olmasını temin etmek için alınan tedbirlerin ve yapılan hazırlıkların görüşüldüğü toplantı gerçekleştirildi.
Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, İl genelindeki tüm okullarda güvenliğin sağlanması için önleyici ve koruyucu tedbirlerin arttırılmasına yönelik konular ele alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının yetkisi alanındaki okullarda ve çevrelerinde emniyet ve asayişin sağlanması için uygulamada olan mevcut tedbirlerle ilgili sunum yapıldı. Geçmiş yıllarda yaşanan olayların istatistiki verileri sonucunda risk guruplarına ayrılan okullarda öğrencilerin güvenliğini temin eden ekiplerin çalışmalarına devam etmesi kararı verilirken, gerek görüldüğünde alınacak ilave tedbirlerle ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, çocukların okula gitmek için evlerinden ayrılmalarından dönmelerine kadar olan zaman sürecinde güvenli bir eğitim- öğretim hayatı geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Eğitim ve Güvenlik Projesi" kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bağımlılıkla mücadelede önemli bir cephe olan "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi dahilinde farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarına da devam edileceği ifade edildi. Vali Hasan Şıldak okul giriş ve çıkış saatlerinde güvenliğin sağlanması, okul çevresinde uyuşturucu madde ve açık sigara satışının önüne geçilmesi şeklinde bir çok konunun ele alındığı toplantıda okulların açılması ile birlikte hareketliliğin başlayacağını söyledi. Vali Şıldak, söz konusu hareketlilikte güvenliğin birinci öncelik olduğunu dile getirdi. Şıldak, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının tüm Balıkesir’de huzurlu ve sağlıklı geçmesi temennisinde bulundu.
Vali Hasan Şıldak başkanlığında, 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılının güven ortamı içerisinde olmasını temin etmek için alınan tedbirlerin ve yapılan hazırlıkların görüşüldüğü toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, İl genelindeki tüm okullarda güvenliğin sağlanması için önleyici ve koruyucu tedbirlerin arttırılmasına yönelik konular ele alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının yetkisi alanındaki okullarda ve çevrelerinde emniyet ve asayişin sağlanması için uygulamada olan mevcut tedbirlerle ilgili sunum yapıldı. Geçmiş yıllarda yaşanan olayların istatistiki verileri sonucunda risk guruplarına ayrılan okullarda öğrencilerin güvenliğini temin eden ekiplerin çalışmalarına devam etmesi kararı verilirken, gerek görüldüğünde alınacak ilave tedbirlerle ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, çocukların okula gitmek için evlerinden ayrılmalarından dönmelerine kadar olan zaman sürecinde güvenli bir eğitim- öğretim hayatı geçirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Eğitim ve Güvenlik Projesi" kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bağımlılıkla mücadelede önemli bir cephe olan "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi dahilinde farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarına da devam edileceği ifade edildi.

Vali Hasan Şıldak okul giriş ve çıkış saatlerinde güvenliğin sağlanması, okul çevresinde uyuşturucu madde ve açık sigara satışının önüne geçilmesi şeklinde bir çok konunun ele alındığı toplantıda okulların açılması ile birlikte hareketliliğin başlayacağını söyledi. Vali Şıldak, söz konusu hareketlilikte güvenliğin birinci öncelik olduğunu dile getirdi. Şıldak, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının tüm Balıkesir’de huzurlu ve sağlıklı geçmesi temennisinde bulundu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.