Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK!

EĞİTİM 05.09.2022 - 19:36, Güncelleme: 05.09.2022 - 19:36
 

ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK!

Ücretsiz Ders Kitapları ve Yardımcı Kaynaklar Okullara Dağıtılmaya Başladı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz verilmek üzere Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanarak gönderilen 1 milyon 678 bin ders kitabı ve 957 bin yardımcı kaynak kitap, okul sıralarının üzerinde yerini almaya başladı.
Okullarda hazırlık çalışmalarında sona gelinirken yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz olarak verilmek üzere Millî Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplar, öğrencilerin sıralarında yerlerini almaya başladı. Balıkesir’de temel eğitimde 943 bin, ortaöğretimde ise 735 bin olmak üzere 1 milyon 678 bin ders kitabı ile; temel eğitimde 452 bin, ortaöğretimde ise 505 bin olmak üzere 957 bin yardımcı kaynak kitap öğrencilere ders başı yaptıkları ilk gün teslim edilecek. Ayrıca bu yıl ilk defa yardımcı kaynak kitaplar da ders kitaplarıyla beraber 12 Eylül tarihinde öğrencilere verilecek. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı yaptığı açıklamada, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kitapların okullara dağıtımının gerçekleştiğini söyledi. Gönderilmiş olan kitapların öğrencilerin sınavlara hazırlanmalarında büyük destek sağlayacağını ifade eden Ali Tatlı, gönderilen ders kitapları ve yardımcı kaynak kitapların dağıtımına hassasiyetle devam edildiğini ve yeni eğitim öğretim yılına güzel bir şekilde başlamak adına okullarımızda tüm planlamaların ve hazırlıkların yapıldığını belirtti.
Ücretsiz Ders Kitapları ve Yardımcı Kaynaklar Okullara Dağıtılmaya Başladı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz verilmek üzere Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanarak gönderilen 1 milyon 678 bin ders kitabı ve 957 bin yardımcı kaynak kitap, okul sıralarının üzerinde yerini almaya başladı.

Okullarda hazırlık çalışmalarında sona gelinirken yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz olarak verilmek üzere Millî Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplar, öğrencilerin sıralarında yerlerini almaya başladı. Balıkesir’de temel eğitimde 943 bin, ortaöğretimde ise 735 bin olmak üzere 1 milyon 678 bin ders kitabı ile; temel eğitimde 452 bin, ortaöğretimde ise 505 bin olmak üzere 957 bin yardımcı kaynak kitap öğrencilere ders başı yaptıkları ilk gün teslim edilecek. Ayrıca bu yıl ilk defa yardımcı kaynak kitaplar da ders kitaplarıyla beraber 12 Eylül tarihinde öğrencilere verilecek.


İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı yaptığı açıklamada, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kitapların okullara dağıtımının gerçekleştiğini söyledi. Gönderilmiş olan kitapların öğrencilerin sınavlara hazırlanmalarında büyük destek sağlayacağını ifade eden Ali Tatlı, gönderilen ders kitapları ve yardımcı kaynak kitapların dağıtımına hassasiyetle devam edildiğini ve yeni eğitim öğretim yılına güzel bir şekilde başlamak adına okullarımızda tüm planlamaların ve hazırlıkların yapıldığını belirtti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.