Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖBEK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR!

GÜNDEM 02.09.2022 - 00:59, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

ÖBEK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin en önemli projesi olan ÖBEK Çalışması’nda görev alan emekçilerine teşekkür etti.
Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı yaptığı açıklamasın da, “Önümüzdeki dönemde CHP iktidarının en önemli çalışma programı olan ÖBEK çalışmasında görev alan, ziyaret programlarını tamamlayan parti emekçilerimiz; Gülşen Göksu, Erol Karagöz, Sevilay Özyılmaz, Şükran Akbulut, Hüseyin Yenitürk’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.   Hep birlikte çok çalışacağız birlikte başaracağız.”dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin en önemli projesi olan ÖBEK Çalışması’nda görev alan emekçilerine teşekkür etti.

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı yaptığı açıklamasın da, “Önümüzdeki dönemde CHP iktidarının en önemli çalışma programı olan ÖBEK çalışmasında görev alan, ziyaret programlarını tamamlayan parti emekçilerimiz; Gülşen Göksu, Erol Karagöz, Sevilay Özyılmaz, Şükran Akbulut, Hüseyin Yenitürk’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

 

Hep birlikte çok çalışacağız birlikte başaracağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.