Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Minik Misafirler Her Alanda Destekleniyor

EĞİTİM 16.03.2023 - 15:22, Güncelleme: 16.03.2023 - 15:22
 

Minik Misafirler Her Alanda Destekleniyor

Minik Misafirler Her Alanda Destekleniyor
Kahramanmaraş ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında Balıkesir’e gelen ailelere konaklama ihtiyaçları dışında eğitim alanında da destek çalışmaları devam ediyor. Ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması, yaralarının sarılması için yürütülen çalışmalar kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çağış Kampüsü KYK bünyesinde oluşturulan ana sınıfında, oynanan oyunlar ve yapılan etkinliklerle depremin çocuklar üzerindeki olumsuz etkisinin giderilmesi amaçlanıyor. Açılan ana sınıfına görevlendirilen öğretmenler çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp etkinlikler yapıyor. Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinden 15 öğrencinin bulunduğu ana sınıfında; bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve öz bakım alanında yapılan etkinliklerle öğrenciler tüm gelişim alanlarında desteklenip eğitim öğretime sağlıklı bir şekilde devam ediyorlar. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; 11 ili etkileyen 'asrın felaketi' sonucu ilimize deprem bölgesinden gelen vatandaşların konakladığı Çağış Kampüsü KYK yurdunda, okul öncesi öğrencilerin eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmeleri için açılan ana sınıfına ziyarette bulundu. Öğrencilerle sohbet eden Tatlı, öğrencilerin sınıf içerisinde yaptıkları çalışmalara da ortak oldu.
Minik Misafirler Her Alanda Destekleniyor

Kahramanmaraş ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında Balıkesir’e gelen ailelere konaklama ihtiyaçları dışında eğitim alanında da destek çalışmaları devam ediyor.

Ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması, yaralarının sarılması için yürütülen çalışmalar kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çağış Kampüsü KYK bünyesinde oluşturulan ana sınıfında, oynanan oyunlar ve yapılan etkinliklerle depremin çocuklar üzerindeki olumsuz etkisinin giderilmesi amaçlanıyor. Açılan ana sınıfına görevlendirilen öğretmenler çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp etkinlikler yapıyor.

Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinden 15 öğrencinin bulunduğu ana sınıfında; bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve öz bakım alanında yapılan etkinliklerle öğrenciler tüm gelişim alanlarında desteklenip eğitim öğretime sağlıklı bir şekilde devam ediyorlar.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; 11 ili etkileyen 'asrın felaketi' sonucu ilimize deprem bölgesinden gelen vatandaşların konakladığı Çağış Kampüsü KYK yurdunda, okul öncesi öğrencilerin eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmeleri için açılan ana sınıfına ziyarette bulundu. Öğrencilerle sohbet eden Tatlı, öğrencilerin sınıf içerisinde yaptıkları çalışmalara da ortak oldu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.