Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜFETTİŞLERİ SON NOKTAYI KOYDU!

EĞİTİM 04.08.2022 - 17:56, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜFETTİŞLERİ SON NOKTAYI KOYDU!

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek idari soruşturma sonucu görevden alındı
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup ÖZBEK  Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin soruşturması sonucu ilçe milli eğitim müdürlüğünden alınarak Balıkesir İl Milli Eğitim müdürlüğüne din kültürü öğretmeni olarak atandı.    28.07.2022 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığının onayıyla genel idari hizmetler sınıfından alınarak eğitim-öğretim hizmetler sınıfına ataması yapılan Yakup Özbek ‘in görevden alınması  eğitim camiasında konuşulan  bir durum oldu. Camiada neler oluyor sorusunu sordurdu?    Aslen Balıkesir’in İvrindi ilçesi Çukurlar köyünden olan Yakup Özbek Balıkesir’e gelmeden önce İstanbul Eyüp Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak görev yapıyordu. 2020 yılında  Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine  getirilmişti. Kendisinin bu göreve gelmesinde bazı siyasilern etkin olduğu o dönem çok konuşuldu. Gelmesi için etkin olan siyasilerin Yakup Özbek’in görevden alınması sırasında kalması için ricacı olup olmadığı bilinmiyor.    Ama konuşulan bir konu var. O dönem kendisini buraya getiren siyasetçilerin görevden alınma sürecinde ve soruşturma süreçlerinde Yakup Özbek’i yalnız bıraktıkları konuşuluyor. Bu arada  görevden alınan Yakup Özbek ‘in görevden alınma işlemine dava açıp açmayacağı merak konusu  2020 yılında Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başlayan Yakup Özbek’in görevden alınması gerektiren hususların neler olduğu eğitim camiasında ayrı bir merak konusu …  
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek idari soruşturma sonucu görevden alındı

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup ÖZBEK  Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin soruşturması sonucu ilçe milli eğitim müdürlüğünden alınarak Balıkesir İl Milli Eğitim müdürlüğüne din kültürü öğretmeni olarak atandı.

   28.07.2022 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığının onayıyla genel idari hizmetler sınıfından alınarak eğitim-öğretim hizmetler sınıfına ataması yapılan Yakup Özbek ‘in görevden alınması  eğitim camiasında konuşulan  bir durum oldu. Camiada neler oluyor sorusunu sordurdu?

   Aslen Balıkesir’in İvrindi ilçesi Çukurlar köyünden olan Yakup Özbek Balıkesir’e gelmeden önce İstanbul Eyüp Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak görev yapıyordu. 2020 yılında  Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine  getirilmişti. Kendisinin bu göreve gelmesinde bazı siyasilern etkin olduğu o dönem çok konuşuldu. Gelmesi için etkin olan siyasilerin Yakup Özbek’in görevden alınması sırasında kalması için ricacı olup olmadığı bilinmiyor.   

Ama konuşulan bir konu var. O dönem kendisini buraya getiren siyasetçilerin görevden alınma sürecinde ve soruşturma süreçlerinde Yakup Özbek’i yalnız bıraktıkları konuşuluyor. Bu arada  görevden alınan Yakup Özbek ‘in görevden alınma işlemine dava açıp açmayacağı merak konusu

 2020 yılında Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başlayan Yakup Özbek’in görevden alınması gerektiren hususların neler olduğu eğitim camiasında ayrı bir merak konusu …

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.