Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP İl Başkanı Kürse'de!

YAŞAM 16.12.2022 - 17:29, Güncelleme: 16.12.2022 - 17:29
 

MHP İl Başkanı Kürse'de!

Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Ekrem Gökay Kürse'deydi. Kürse Mahallesi muhtarı, BESOB başkanı Fehmi Erden'in ağabeyi Mehmet Erdem'i son yolculuğuna uğurladı.
Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Ekrem Gökay Kürse'deydi. Kürse Mahallesi muhtarı, BESOB başkanı Fehmi Erden'in ağabeyi Mehmet Erdem'i son yolculuğuna uğurladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Gökay:    "İl başkan yardımcılarımız ve il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Kürse Mahallesi Muhtarımız aynı zamanda BESOB başkanımız Fehmi Erdem'in kıymetli ağabeyi Mehmet Erdem'i son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mahalle sakinlerimize başsağlığı diliyorum." Dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Ekrem Gökay Kürse'deydi. Kürse Mahallesi muhtarı, BESOB başkanı Fehmi Erden'in ağabeyi Mehmet Erdem'i son yolculuğuna uğurladı.

Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Ekrem Gökay Kürse'deydi. Kürse Mahallesi muhtarı, BESOB başkanı Fehmi Erden'in ağabeyi Mehmet Erdem'i son yolculuğuna uğurladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Gökay: 

 

"İl başkan yardımcılarımız ve il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Kürse Mahallesi Muhtarımız aynı zamanda BESOB başkanımız Fehmi Erdem'in kıymetli ağabeyi Mehmet Erdem'i son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mahalle sakinlerimize başsağlığı diliyorum." Dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.