Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Metruk evde çıkan yangın korkuttu

DİĞER 11.05.2023 - 21:54, Güncelleme: 11.05.2023 - 21:54
 

Metruk evde çıkan yangın korkuttu

Metruk evde çıkan yangın korkuttu
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir metruk evde çıkan yangın çevre sakinlerini korkuttu. Yangın itfaiyenin hızlı çalışması ile kısa sürede söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, Edremit’in Hekimzade Mahallesi 276. Sokakta buluna metruk evde dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri yangın ihbarında bulundu. Edremit İtfaiye Grup Amirliğine bağlı 3 arazöz ve bir müdahale aracı bölgeye sevk edildi. Kısa sürede yangına müdahale eden ekipler yangını kontrol altına alarak söndürdü. İtfaiye ekipleri yoğun duman altında kalan evde arama yaparak insan veya canlı varmı diye maskeli ekipler ile çalışma yaptı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Çevre sakinleri bölgede bulunan ve yıkımı yapılmayan metruk binalar için bir an önce çözüm bulunması için yetkililerden yardım talep ettiler.
Metruk evde çıkan yangın korkuttu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir metruk evde çıkan yangın çevre sakinlerini korkuttu. Yangın itfaiyenin hızlı çalışması ile kısa sürede söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Edremit’in Hekimzade Mahallesi 276. Sokakta buluna metruk evde dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri yangın ihbarında bulundu. Edremit İtfaiye Grup Amirliğine bağlı 3 arazöz ve bir müdahale aracı bölgeye sevk edildi. Kısa sürede yangına müdahale eden ekipler yangını kontrol altına alarak söndürdü. İtfaiye ekipleri yoğun duman altında kalan evde arama yaparak insan veya canlı varmı diye maskeli ekipler ile çalışma yaptı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Çevre sakinleri bölgede bulunan ve yıkımı yapılmayan metruk binalar için bir an önce çözüm bulunması için yetkililerden yardım talep ettiler.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.