Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mesleki ve Teknik Eğitime Yönelik Çalışmalar Değerlendirildi

EĞİTİM 17.11.2022 - 16:58, Güncelleme: 17.11.2022 - 16:58
 

Mesleki ve Teknik Eğitime Yönelik Çalışmalar Değerlendirildi

Mesleki ve Teknik Eğitime Yönelik Çalışmalar Değerlendirildi
Balıkesir Valiliği himayelerinde yürütülen 'Balıkesir Meslekî ve Teknik Eğitimin Desteklenmesi Çalışması' kapsamında yürütülen çalışmalar Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi. Toplantıda, koordinatör kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından faaliyet planında yer alan çalışmalarla ilgili sunum yapıldı. Faaliyetlerin güncel durumu ile ilgili bilgi verilen sunumda; Balıkesir'deki mesleki ve teknik eğitimin mevcut durumunun tespit edilmesinden  insan kaynağının güçlendirilmesine, fiziki şartların iyileştirilmesinden eğitim çalışmalarına kadar birçok konu ele alındı. Ayrıca çalışma kapsamında işbirliklerinin geliştirilmesi ve sosyal etkinlikler ile tanıtım faaliyetlerinin önemine dikkat çekildi. Vali Hasan Şıldak’ın öncülüğünde gerçekleştirilen çalışma ile Balıkesir’de mesleki eğitimin genel yapısı ve mesleki eğitimde insan yapısının güçlendirilmesi ile mesleki eğitimin i̇yileştirilmesi hedefleniyor. Çalışma; mesleki ve teknik liselerinin güçlü ve zayıf yönlerinin tespit edilmesi ile sektördeki en iyi yapılanmayı geliştirmeyi de amaçlıyor. Vali Şıldak toplantıda yaptığı değerlendirmede, mesleklerin çok farklı alanları doldurduğunu ifade etti. Şıldak, "Meslekler; her biri kıymetli olmakla birlikte, herhangi birini toplamdan çektiğiniz zaman eksikliği hissedeceğimiz ölçüde önemlidir. Bu itibarla mesleki ve teknik anlamda eğitim yapan eğitim kurumlarının kesinlikle niteliği, kalitesi, başarı çıtası yükseltilmelidir." şeklinde konuştu.
Mesleki ve Teknik Eğitime Yönelik Çalışmalar Değerlendirildi

Balıkesir Valiliği himayelerinde yürütülen 'Balıkesir Meslekî ve Teknik Eğitimin Desteklenmesi Çalışması' kapsamında yürütülen çalışmalar Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Toplantıda, koordinatör kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından faaliyet planında yer alan çalışmalarla ilgili sunum yapıldı. Faaliyetlerin güncel durumu ile ilgili bilgi verilen sunumda; Balıkesir'deki mesleki ve teknik eğitimin mevcut durumunun tespit edilmesinden  insan kaynağının güçlendirilmesine, fiziki şartların iyileştirilmesinden eğitim çalışmalarına kadar birçok konu ele alındı. Ayrıca çalışma kapsamında işbirliklerinin geliştirilmesi ve sosyal etkinlikler ile tanıtım faaliyetlerinin önemine dikkat çekildi.

Vali Hasan Şıldak’ın öncülüğünde gerçekleştirilen çalışma ile Balıkesir’de mesleki eğitimin genel yapısı ve mesleki eğitimde insan yapısının güçlendirilmesi ile mesleki eğitimin i̇yileştirilmesi hedefleniyor. Çalışma; mesleki ve teknik liselerinin güçlü ve zayıf yönlerinin tespit edilmesi ile sektördeki en iyi yapılanmayı geliştirmeyi de amaçlıyor.

Vali Şıldak toplantıda yaptığı değerlendirmede, mesleklerin çok farklı alanları doldurduğunu ifade etti. Şıldak, "Meslekler; her biri kıymetli olmakla birlikte, herhangi birini toplamdan çektiğiniz zaman eksikliği hissedeceğimiz ölçüde önemlidir. Bu itibarla mesleki ve teknik anlamda eğitim yapan eğitim kurumlarının kesinlikle niteliği, kalitesi, başarı çıtası yükseltilmelidir." şeklinde konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.