Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Marmara Denizi'nde muhteşem dans

SPOR 10.06.2023 - 15:30, Güncelleme: 10.06.2023 - 15:30
 

Marmara Denizi'nde muhteşem dans

Tekirdağ'da flyboard gösterisi izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı
Tekirdağ'da Uluslararası Kiraz Festivali'nde, denizde flyboard gösterisi izleyenlere güzel anlar yaşattı. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali'ne flyboard gösterisi damgasını vurdu. Marmara Denizi'nin Süleymanpaşa kıyılarında gerçekleşen ekstrem su sporlarından olan flyboard gösterisinde, birbirinden akrobatik hareketler yapan sporcular, vatandaşlara heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kendilerini izleyenlere yaklaşarak vatandaşlarla selamlaşan sporcular, denizin üzerinde adeta bir martı gibi süzüldü. Flyboard gösterisini gerçekleştirilen ve alanında Türkiye şampiyonu olan Kahraman Aktaş'ın gösterisini ilgiyle takip eden vatandaşlar, heyecan dolu gösteriyi beğendiklerini ifade etti.
Tekirdağ'da flyboard gösterisi izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı

Tekirdağ'da Uluslararası Kiraz Festivali'nde, denizde flyboard gösterisi izleyenlere güzel anlar yaşattı.
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali'ne flyboard gösterisi damgasını vurdu. Marmara Denizi'nin Süleymanpaşa kıyılarında gerçekleşen ekstrem su sporlarından olan flyboard gösterisinde, birbirinden akrobatik hareketler yapan sporcular, vatandaşlara heyecan dolu dakikalar yaşattı.
Kendilerini izleyenlere yaklaşarak vatandaşlarla selamlaşan sporcular, denizin üzerinde adeta bir martı gibi süzüldü. Flyboard gösterisini gerçekleştirilen ve alanında Türkiye şampiyonu olan Kahraman Aktaş'ın gösterisini ilgiyle takip eden vatandaşlar, heyecan dolu gösteriyi beğendiklerini ifade etti.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.