Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi ile bisiklet sahibi oldular

EĞİTİM 30.03.2023 - 18:22, Güncelleme: 30.03.2023 - 18:22
 

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi ile bisiklet sahibi oldular

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi ile bisiklet sahibi oldular
Balıkesir’in Havran ilçesinde "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında kitap okuyan öğrenciler bisiklet sahibi oldular. Pazartesi günü kutlanmaya başlayan ‘Kütüphaneler Haftası’ bu yıl Halil İbrahim Yıldırım Fazlıca İlkokulu’nda kutlandı. Programda öğrenciler kütüphanelerin önemiyle ilgili şiirlerini okudular. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığının geçen yıl yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında hazırlanan ve Okul Kütüphanesi’ne üye olup düzenli olarak kitap okuyan mahalledeki ortaokul öğrencilerine bisiklet hediye edilmesi büyük sevince neden oldu. Havran İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir, “Dünya ne kadar değişirse değişsin, kütüphanelerin hayatımızdaki yeri vazgeçilmezdir.”dedi.
"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi ile bisiklet sahibi oldular

Balıkesir’in Havran ilçesinde "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında kitap okuyan öğrenciler bisiklet sahibi oldular.
Pazartesi günü kutlanmaya başlayan ‘Kütüphaneler Haftası’ bu yıl Halil İbrahim Yıldırım Fazlıca İlkokulu’nda kutlandı. Programda öğrenciler kütüphanelerin önemiyle ilgili şiirlerini okudular. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığının geçen yıl yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında hazırlanan ve Okul Kütüphanesi’ne üye olup düzenli olarak kitap okuyan mahalledeki ortaokul öğrencilerine bisiklet hediye edilmesi büyük sevince neden oldu.
Havran İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir, “Dünya ne kadar değişirse değişsin, kütüphanelerin hayatımızdaki yeri vazgeçilmezdir.”dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.