Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KURUM MÜDÜRLERİ İLE HAZIRLIK PLANLAMASINDA BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİM 08.09.2022 - 22:38, Güncelleme: 08.09.2022 - 22:38
 

KURUM MÜDÜRLERİ İLE HAZIRLIK PLANLAMASINDA BİR ARAYA GELDİ

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Planlaması Toplantıları İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı başkanlığında kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim ile Din Öğretimi Genel Müdürlüklerine bağlı kurum müdürlerinin katıldığı ve farklı günlerde gerçekleşen toplantılarda ilgili şube müdürleri Gökhan Güner, Hasan İnanç ve Cemalettin Yüceer, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya eşlik etti. Şube müdürleri tarafından yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması sürecinde ve sonrasında yapılacak çalışmalar, kurumlarda yürütülen ve planlanan projeler ile eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgilerin verildiği toplantılarda eğitim faaliyetlerine hazırlık kapsamında ele alınan farklı gündem maddeleri görüşüldü. Eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesinde kurum müdürlerine büyük görev düştüğünü belirten Ali Tatlı, başarının yükseltilmesi için okullarda ekip ruhu ile hareket edilmesinin önemini vurguladı. Kurum müdürlerinin yapılan faaliyetlerin yürütülmesinde ve koordinasyonun sağlanmasında gerekli hassasiyeti göstereceklerine inandığını dile getiren Tatlı, ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek, giderilmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda kurum müdürleri ile görüş alış verişinde bulundu.  
2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Planlaması Toplantıları İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı başkanlığında kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim ile Din Öğretimi Genel Müdürlüklerine bağlı kurum müdürlerinin katıldığı ve farklı günlerde gerçekleşen toplantılarda ilgili şube müdürleri Gökhan Güner, Hasan İnanç ve Cemalettin Yüceer, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’ya eşlik etti.

Şube müdürleri tarafından yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması sürecinde ve sonrasında yapılacak çalışmalar, kurumlarda yürütülen ve planlanan projeler ile eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgilerin verildiği toplantılarda eğitim faaliyetlerine hazırlık kapsamında ele alınan farklı gündem maddeleri görüşüldü.

Eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesinde kurum müdürlerine büyük görev düştüğünü belirten Ali Tatlı, başarının yükseltilmesi için okullarda ekip ruhu ile hareket edilmesinin önemini vurguladı. Kurum müdürlerinin yapılan faaliyetlerin yürütülmesinde ve koordinasyonun sağlanmasında gerekli hassasiyeti göstereceklerine inandığını dile getiren Tatlı, ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek, giderilmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda kurum müdürleri ile görüş alış verişinde bulundu.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.