Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KÜÇÜKKÖY DÖNÜŞÜM HİKAYESİNİ CEM SEYMEN ANLATIYOR

TURİZM 22.09.2022 - 19:48, Güncelleme: 22.09.2022 - 19:48
 

KÜÇÜKKÖY DÖNÜŞÜM HİKAYESİNİ CEM SEYMEN ANLATIYOR

KÜÇÜKKÖY DÖNÜŞÜM HİKAYESİNİ CEM SEYMEN ANLATIYOR
Küçükköy’deki Sürdürülebilir Enerji Temelli Turizm Uygulama Merkezi’ni (SENTRUM) Cem Seymen anlatıyor. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında lansmanı yapılan SENTRUM projesi kapsamında yapılanları anlatmak üzere hazırlanan ve 4 bölümden oluşan video serisi Enerjisa Youtube hesabı üzerinden izleyicilerle buluşturuluyor. Enerjisa Enerji, UNDP ve Sabancı Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Sürdürülebilir Enerji Temelli Turizm Uygulama Merkezi (SENTRUM )  Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Proje kapsamında Ayvalık Küçükköy’ de turizm işletmeleri ve kamu binalarında enerji verimliliği, yenilenebilir enerji ve diğer sürdürülebilir turizm uygulamalarını yaygınlaştırmaya ve yeşil destinasyon modeli oluşturmaya yönelik çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde yapılan çalışmalar, paydaşların ağzından anlatılıyor. Sürdürülebilir turizm alanında Türkiye’ye örnek olacağız Enerjisa Enerji Kurumsal Yetkinlikler ve Sürdürülebilir Bölüm Başkanı Ebru Taşçıoğlu; “Sürdürülebilirlik, bilimin ve iyileştirme çalışmalarından elde edilen sonuçların ışığında günden güne kendini yenileyen, bu sebeple de çok sıkı takip gerektiren bir saha. Enerjisa Enerji olarak, Türkiye’de enerji gibi stratejik öneme sahip bir sektörde hizmet veriyor olmanın bilinciyle, stratejilerimizi sürekli gözden geçiriyor ve katkı sağlayacak çözümlere dönüştürmek için şevkle çalışıyoruz. UNDP ile beraber Sabancı Üniversitesi’nin de desteğini alarak hayata geçirdiğimiz bu proje ile sorumluluklarının bilincinde, haklarını bilen ve takip eden insanların el ele vererek bölgesel kalkınma için kendilerini ve yörelerinin bu anlamda bilincini geliştirmeleri için çalışıyoruz. Projemiz tamamlandığında Ayvalık Küçükköy sürdürülebilir turizm anlamında örnek bir yeşil destinasyon olacak” dedi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Kültür, sanat ve teknolojinin, birlikte ahenk içinde var olduğu ve en önemli projelerden olan kendi enerjisini kendi üreten köy yaratabilmek burada çok değerli. Bu proje ile sürdürülebilir turizm alanında sosyal, ekolojik ve ekonomik dönüşümü biz de Ayvalık Belediyesi olarak destekliyoruz. Ayvalık bölgesinin, turizm anlamında ülkemizin cazibe merkezleri arasında yer alması nedeniyle bu proje için Küçükköy bölgesinin seçilmesinin son derece doğru bir “pilot bölge” olduğunu düşünüyorum ve projenin bölgemize çok şey katacağına inanıyorum. Biz de Ayvalık Belediyesi olarak bu dönüşüme gereken tüm desteği veriyoruz” dedi.
KÜÇÜKKÖY DÖNÜŞÜM HİKAYESİNİ CEM SEYMEN ANLATIYOR

Küçükköy’deki Sürdürülebilir Enerji Temelli Turizm Uygulama Merkezi’ni (SENTRUM) Cem Seymen anlatıyor.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında lansmanı yapılan SENTRUM projesi kapsamında yapılanları anlatmak üzere hazırlanan ve 4 bölümden oluşan video serisi Enerjisa Youtube hesabı üzerinden izleyicilerle buluşturuluyor.

Enerjisa Enerji, UNDP ve Sabancı Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Sürdürülebilir Enerji Temelli Turizm Uygulama Merkezi ( SENTRUM )  Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Proje kapsamında Ayvalık Küçükköy’ de turizm işletmeleri ve kamu binalarında enerji verimliliği, yenilenebilir enerji ve diğer sürdürülebilir turizm uygulamalarını yaygınlaştırmaya ve yeşil destinasyon modeli oluşturmaya yönelik çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde yapılan çalışmalar, paydaşların ağzından anlatılıyor.

Sürdürülebilir turizm alanında Türkiye’ye örnek olacağız

Enerjisa Enerji Kurumsal Yetkinlikler ve Sürdürülebilir Bölüm Başkanı Ebru Taşçıoğlu; “Sürdürülebilirlik, bilimin ve iyileştirme çalışmalarından elde edilen sonuçların ışığında günden güne kendini yenileyen, bu sebeple de çok sıkı takip gerektiren bir saha. Enerjisa Enerji olarak, Türkiye’de enerji gibi stratejik öneme sahip bir sektörde hizmet veriyor olmanın bilinciyle, stratejilerimizi sürekli gözden geçiriyor ve katkı sağlayacak çözümlere dönüştürmek için şevkle çalışıyoruz. UNDP ile beraber Sabancı Üniversitesi’nin de desteğini alarak hayata geçirdiğimiz bu proje ile sorumluluklarının bilincinde, haklarını bilen ve takip eden insanların el ele vererek bölgesel kalkınma için kendilerini ve yörelerinin bu anlamda bilincini geliştirmeleri için çalışıyoruz. Projemiz tamamlandığında Ayvalık Küçükköy sürdürülebilir turizm anlamında örnek bir yeşil destinasyon olacak” dedi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Kültür, sanat ve teknolojinin, birlikte ahenk içinde var olduğu ve en önemli projelerden olan kendi enerjisini kendi üreten köy yaratabilmek burada çok değerli. Bu proje ile sürdürülebilir turizm alanında sosyal, ekolojik ve ekonomik dönüşümü biz de Ayvalık Belediyesi olarak destekliyoruz. Ayvalık bölgesinin, turizm anlamında ülkemizin cazibe merkezleri arasında yer alması nedeniyle bu proje için Küçükköy bölgesinin seçilmesinin son derece doğru bir “pilot bölge” olduğunu düşünüyorum ve projenin bölgemize çok şey katacağına inanıyorum. Biz de Ayvalık Belediyesi olarak bu dönüşüme gereken tüm desteği veriyoruz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.