Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOYUNLARI ÇALINDI!

GÜNDEM 03.09.2022 - 13:51, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

KOYUNLARI ÇALINDI!

Bigadiç de koyunlarını otlatmak için çıkarttı. Bandırmada geri aldı.
Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat eden Ş.D. isimli şahıs Bigadiç İlçesi Esenli Mahallesi arazisinde 400 adet koyununu otlatırken bu koyunlardan 37 adedinin çalındığını beyan etti. Çalınan hayvanlarının bulunması ve hırsızlık yapan şahısların yakalanması amacıyla şikayette bulundu. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen asayiş timleri ve JASAT ile birlikte olay yeri ve çevresinde yapılan detaylı araştırma ve istihbari çalışmalar sonucunda; hayvanları Bigadiç ilçesi Güvemçetmi mahallesinde ikamet eden D.U. isimli şahsın çaldığı aynı gün Balıkesir İl Merkezinde ikamet eden Ö.T. isimli şahsa 30.000 TL karşılığında sattığı ve aynı gün koyunların el değiştirerek tekrar Bandırma ilçesi Çavdır mahallesinde ikamet eden F.T. isimli şahsa satıldığı tespit edildi. Çalınan küçükbaş hayvanların bulunması amacı ile görevlendirilen JASAT ekibi tarafından, çalınan koyunlar F.T isimli şahsın hayvan ağılında bulundu. Ş.D. isimli şahsa teşhis ettirilerek 37 adet küçükbaş hayvan sahibine eksiksiz olarak teslim edildi. Olayla ilgili olarak D.U. , Ö.T. ve F.T. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Bigadiç de koyunlarını otlatmak için çıkarttı. Bandırmada geri aldı.

Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat eden Ş.D. isimli şahıs Bigadiç İlçesi Esenli Mahallesi arazisinde 400 adet koyununu otlatırken bu koyunlardan 37 adedinin çalındığını beyan etti. Çalınan hayvanlarının bulunması ve hırsızlık yapan şahısların yakalanması amacıyla şikayette bulundu.


Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen asayiş timleri ve JASAT ile birlikte olay yeri ve çevresinde yapılan detaylı araştırma ve istihbari çalışmalar sonucunda; hayvanları Bigadiç ilçesi Güvemçetmi mahallesinde ikamet eden D.U. isimli şahsın çaldığı aynı gün Balıkesir İl Merkezinde ikamet eden Ö.T. isimli şahsa 30.000 TL karşılığında sattığı ve aynı gün koyunların el değiştirerek tekrar Bandırma ilçesi Çavdır mahallesinde ikamet eden F.T. isimli şahsa satıldığı tespit edildi.

Çalınan küçükbaş hayvanların bulunması amacı ile görevlendirilen JASAT ekibi tarafından, çalınan koyunlar F.T isimli şahsın hayvan ağılında bulundu. Ş.D. isimli şahsa teşhis ettirilerek 37 adet küçükbaş hayvan sahibine eksiksiz olarak teslim edildi.

Olayla ilgili olarak D.U. , Ö.T. ve F.T. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.